Ugrás a tartalomra
x

Homofóbiával vádolják Michael Myerst, mert megölt egy meleg párt a Gyilkos Halloween-ben

A homoszexuálisok kiakadtak Michael Myers-re.

Michael Myers mindig is egy meg nem értett horrorikon volt. Bár az 1978-as eredeti filmben már maga John Carpenter is kijelentette, hogy a Haddonfield-i mumus nem hús-vér ember, hanem maga a megtestesült gonosz, akit lehetetlen elpusztítani, ennek ellenére mégis vannak, akik értetlenkedve háborognak azon, hogy Michael-t az idén debütált Gyilkos Halloween-ben sem tudták megölni.

A karaktert, és a filmet rengeteg támadás éri: legutóbb egy tűzoltó indított petíciót azért, hogy kivágják az új film azon jelenetét, amiben Michael halomra öli a tűzoltókat. A felháborodott férfi gusztustalannak és feleslegesnek tartotta ezt a jelenetet, hiszen véleménye szerint Michael-nek semmi oka nem lett volna megölni azokat, akik megmentették az életét.

Még szinte ki sem hűlt ez a botrány, máris újabb támadás érte a filmet. Most éppen a homoszexuálisok akadtak ki, mert Michael Myers egy meleg párral is végez a Gyilkos Halloween-ben, akik a szépen felújított Myers-házban laktak.

A Twitteren rengeteg olyan bejegyzés olvasható, amiben az emberek homofóbnak nevezik a karaktert.

„A Gyilkos Halloween nagyon jó lett, de miért kellett Michael-nek megölnie egy meleg párt is...Michael Myers homofób, ez már biztos” - írja az egyik posztoló.

Akik ismerik Michael Myers figuráját, pontosan tudják, hogy ő sosem válogat az áldozatai között. Aki szembe jön vele, azt megöli. Persze vannak olyan kivételek, amikre nincsen magyarázat; legfeljebb az, hogy a készítők ezeket a határokat már nem akarták átlépni. Gondolok itt arra a jelenetre, mikor a 2018-as Halloween-ben Michael betér a házakba, és megöli a gyanútlan embereket, de mikor egy síró kisbabát lát meg a kiságyában, őt életben hagyja. Michael egyébként is ritkán öl gyerekeket, a Gyilkos Halloween-ben is egyetlen egyszer volt ilyesmire példa, amikor lefejezett egy édességgyűjtő fiút.

Hogy mi lesz a következő botrány, amivel megtalálják a filmet, nem lehet tudni: Michael volt már tűzoltó-mészáros, homofób; érdekes, hogy rasszizmussal még nem vádolták meg, miután egy törött neoncsővel keresztül döfte egy színesbőrű asszony nyakát.

 

promotions.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux