Ugrás a tartalomra
x

Védelmébe vette a pedofiltörvényt az AfD meleg képviselője

Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán – adta hírül az Origó.
Észak-Rajna-Vesztfália egyik AfD-s képviselője, Sven Tritschler arról beszélt a tartományi parlamentben a nyugaton sokat támadott magyar pedofiltörvény kapcsán: nagyon örül annak, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését és nem holmi „hibbant genderideológusokra".

 

Ő mint homoszexuális ember kikéri magának, hogy olyan abortuszlobbisták és áltudósok lépjenek fel a képviseletében, akik szerint 173 gender létezik.

Hozzáfűzte: „Másokkal ellentétben én elolvastam a magyar pedofiltörvény fordítását, és abban nem találtam semmi homofób dolgot”.
A képviselő szerint igaztalanul támadják a homofóbia vádjával Orbán Viktor miniszterelnököt. Sven Tritschler megköszönte a magyar kormányfőnek azt, hogy 2015-ben lezárta a balkáni migrációs útvonalat, lassítva ezáltal az iszlamisták Németországba jutását. A jobboldali képviselő szerint Orbán Viktor így „sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek”.

www.mandiner.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux