Ugrás a tartalomra
x

Parti Nagy Lajos: A család az család, ha szivárvány, ha nem

Kortárs irodalmárok vallanak arról, hogy nekik mit jelent a család.

Kortárs írók, költők és meseírók osztják meg gondolataikat arról, hogy számukra mit jelent a család, miért sokfélék a családok, és mit jelentenek a gyerekeknek. A Szivárványcsaládokért Alapítvány kampányának videóit a gyereknap előtti héten teszik közzé az alapítvány facebook-oldalán. – adta hírül a hvg.hu.

„Néha a legegyszerűbb dolgokról a legnehezebb beszélni, ezért arra gondoltunk, hogy ezúttal nem próbáljuk meg magunk elmondani, hogy mit jelent az, hogy család, hanem megkérjük erre a magyar kortárs irodalom nagyjait” – mondta el Pál Márton az Alapítvány képviselője. „Szerettünk volna egy olyan kampányt létrehozni, ami nem csak önmagában áll meg, hanem az aktualitásán túlmutatóan is maradandó értéket teremt. Ezek az írások egymás mellé helyezve önmagukban azok” – tette hozzá.

A résztvevők: Berg Judit, Dániel András, Dragomán György, Fiala Borcsa, Finy Petra, Grecsó Krisztián, Nádasdy Ádám, Nádori Lídia, Parti Nagy Lajos, Péterfy Gergely, Péterfy-Novák Éva, Szabó T. Anna és Tompa Andrea.

Az első epizódban Parti Nagy Lajos mondja el gondolatait.

www.magyarnarancs.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux