Ugrás a tartalomra
x

Meleg, fekete férfi lesz tündérkeresztanyu az új Hamupipőkében

Az Amazon támogatásával megrendezésre kerülő új Hamupipőke filmben, a tündérkeresztanyát Billy Porter fekete homoszexuális férfi fogja alakítani. A Not the Bee hírportál cikkében rámutat, hogy a hamupipőke egy gyermekkori történet, amit a népi kontextusából most áthelyeznek egy nemekre, és szexualitásra hajló narratívába, amelyet fülbemászó popdalokkal színeznek ki, és így mutatják be a gyermekeknek. Az oldal újságírója szerint, ha ez a film slágernek bizonyul, a közeljövőben több folytatást is bejelenthetnek–adott hírt az abszurd estről a V4 Agency. 

Billy Porter, színész fogja megszemélyesíteni tündérkeresztanyut a most készülő felújított Hamupipőke filmben, amit szeptembertől tesznek majd elérhetővé az Amazon Primeon. Porter újra kívánta gondolni ezt a szerepet a klasszikus karakter újszerű átvételével. Ebben az új filmben a tündérkeresztanya neve Fab G. lesz, akit kifejezetten Porterre szabtak, a karakter modernizálásának elősegítése érdekében, úgy, hogy kifejezetten a színészt és annak stílusát szem előtt tartva írták újra a szerepet. Porter folytatta a karakter kialakítását.

"Egy természetfeletti lény, aki az önmagához való hűséget képviseli, és túlmutat a hétköznapi emberi címkéken. Billy fogalmazta meg azt a kijelentést, hogy a varázslatnak nincs neme."  – mondta el Kay Cannon rendező.

Kiemelte, hogy szerinte Ellen Mirojnick jelmeztervező túlvilági kinézetű narancssárga kabátjával és egyedi Jimmy Choo pillangós csizmájával Porter kinézete ugyanolyan fantasztikus, mint ahogy a karakter eredetileg kinézett.

"Olyan jól illik a szerephez. Olyan nevetségesen tehetséges. Számomra Billy maga a varázslat." – áradozott Cannon.

 

V4 Agency

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux