Ugrás a tartalomra
x

Csatlakozz a "Társaság" csoporthoz!

A "Társaság" egy olyan csoport, amelynek legfőbb célja, hogy összegyűjtse azokat a fiatal, felnőtt férfiakat, akik szívesen beszélgetnének normális emberekkel kulturált és intelligens formában. A csoportba elsősorban 25 és 45 év közötti fiúkat/férfiakat várunk, hogy a közös hangot könnyebben megtaláljuk beszélgetéseinkhez.

A csoport azért jött létre, hogy legyen egy fóruma a PlanetRomeo-n a valódi beszélgetéseknek, legyen egy hely, ahol meg lehet osztani egymással gondolatokat, élményeket például párkapcsolati kérdésekkel, ismerkedéssel, kultúrával, és minden minket foglalkoztató témákkal kapcsolatban. Emellett szeretnénk közös programokat, kirándulásokat, baráti összejöveteleket (nem szexuális céllal) szervezni időnként, ha van rá lehetőség és érdeklődés.

Ha Te is szeretnél csatlakozni hozzánk és szeretnél egy hiánypótló közösség tagja lenni, és megismerni olyan melegeket, akik értéket képviselnek a mai szexcentrikus, felszínes és kiüresedett profilok világában, vagy közös programokon, kirándulásokon részt venni a közeljövőben, akkor keress meg minket az alábbi linken:

https://www.planetromeo.com/groups/member/a-taacutersasaacuteg

(További infók a csoport leírásában)

 

A csoport a PinkDex.hu szerkesztő csapatától teljesen független, mi csak a népszerűsítésben segítünk.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux