Ugrás a tartalomra
x

Szigorúan vallásos közegből érkezett a két férfi, most egy párként élnek, három kisgyermeket nevelnek

Jake és Sean Taylor Baumann korábban az örökbefogadáson is gondolkodtak, valamint az az opció is szóba került, hogy nevelőszülők lesznek, ám végül a két férfi úgy döntött, hogy béranya segítségével lesznek szülők.

Az Egyesült Államokbeli Salt Lake Cityben élő meleg pár igencsak meglepődött, amikor kiderült, hogy a béranyájuk három gyermeket hord a szíve alatt. Jake és Sean, akik mindketten ingatlanügynökök, szigorú mormon családokban nőttek fel, ahol a homoszexualitás hatalmas bűnnek számított.

A két férfi képtelen volt "kiimádkozni" magukból a homoszexualitást, rájöttek, hogy mindig is a saját nemükhöz fognak vonzódni. A két férfi egy meleg társkereső oldalon találkozott 2012-ben. A pár szándéka először az volt, hogy meggyőzék egymást, hogyha feleségül vennének egy nőt, valamint jobban gyakorolnák a vallásukat akkor nem lennének többé "bűnös" gondolataik.

Jake és Sean azonban rájöttek, hogy kezdenek egymásba szeretni és a családjaiknak felvállalni a kapcsolatukat nem volt egyszerű, ám szerencsére mostanra a hozzátartozóik is elfogadták őket, amióta látják, hogy mennyire szeretik egymást.

A pár 2016 szeptemberében házasodott össze, majd utána döntöttek úgy, hogy mindenképpen szeretnének gyereket és habár először más opciókat is figyelembe vettek, végül a béranya mellett döntöttek. Sajnos a házaspár első béranyája a harmadik hónapban elvetélt, ezért utána egy másik nőt kellett megkérniük a feladatra, ugyanis az első hölgy a teszteredményei alapján nem vállalhatta el újra. Heatherbe az új béranyába két embriót ültettek be, annak reményében, hogy legalább az egyik életképes lesz, ám mindenki megdöbbenésére végül három baba született.

 

1 / 5 Jake és Sean sokáig fontolgatták az örökbefogadást, majt a béranya mellett döntöttek. / Fotó: Northfoto

 

2 / 5 Több mint százezer fontot költöttek arra, hogy a béranya várandós legyen, ezután kapták a hírt, hogy hármasikreik lesznek! / Fotó: Northfoto

 

3 / 5 Jake és Sean 2012-ben ismerkedtek meg egy társkereső alkalmazáson keresztül / Fotó: Northfoto

 

4 / 5 Wren Malia, Winston Samuel és Willow Elizabeth három hét után térhetett haza a kórházból / Fotó: Northfoto

 

5 / 5 A család végre együtt lehet / Fotó: Northfoto

 

blikk.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux