Ugrás a tartalomra
x
""

Colin Firth romantikus filmben tér vissza, de nem akárki oldalán - ELŐZETES

Az előzetes alapján egy biztos: könnyek nélkül nem lehet végignézni majd ezt a filmet.

Colin Firth több évtizedes pályafutása során számtalan szerepben kipróbálta magát. Alakított már profi titkosügynököt, háborús hőst és gonosz karaktereket is, de azért elsősorban romantikus alakításainak köszönheti a hírnevet. A Büszkeség és balítélet Mr. Darcyjaként, majd a Bridget Jones Mark Darcyjaként bebizonyította, hogy nagyon jól állnak neki ezek a karakterek, most pedig szuper hírünk van azoknak, akik szívesen viszont látnák a színészt egy romantikus történetben!

Megérkezett ugyanis a Szupernóva című film legfrissebb előzetese, amiben Colin Firth visszatér, ráadásul nem akárki oldalán. Ezúttal ugyanis nem Renée Zellwegerrel alakítanak szerelmespárt; helyette az Ördög Pradát visel és a Komfortos mennyország színésze, Stanley Tucci játssza házastársát.

A történet egy meleg házaspárról szól, akik már 20 éve vannak együtt, a kerek szám alkalmából pedig autóba pattannak, hogy körbeutazzák Angliát. Ezen az úton aztán családtagokat és régi barátokat látogatnak meg, új tájakat fedeznek fel, ám mire a kirándulás végére érnek, egyikük betegsége miatt mélyebb jelentést kap az utazás .

Nézd meg te is a legújabb előzetest!

Az Európai filmfesztiválon nagyon jó kritikákat kapott a film, és egyesek azt rebesgetik, az Oscar-jelölt alkotások között is ott lehet. A magyar premierről egyelőre nem tudni biztosat, de jelenleg úgy fest, Amerikában január végén kerülhet mozikba.

 

joy.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux