Ugrás a tartalomra
x

Elragadó videóban reagált a keresztény anya arra, hogy a gyereke transznemű

Közel 14 millióan látták már a videót a TikTokon, a nagy érdeklődés pedig nem véletlen.

Rövid idő alatt hatalmas nézettséget generált a TikTokon egy videót, amit az ötgyerekes családanya, Jill Wallace töltött fel a napokban, szúrta ki a Daily Mail. A címben azért használtuk a „keresztény anya” kifejezést, mert Jill is így azonosítja magát, mikor gyermeke, a 12 éves Jayden coming outjáról kezd beszélni.

A videót eddig eddig közel 14 millióan látták a videómegosztón.

-"A gyerekem ma bejelentette, hogy transznemű. Én pedig egy keresztény anya vagyok. Szóval szeretném elmesélni nektek, hogy zajlik ez az egész a mi otthonunkban" - kezdi Jill a videót, ahol aztán elmondja, leültek egy családi kupaktanácsra, ahol komolyan átbeszélték az egész ügyet, megértették, hogy min megy keresztül Jayden, ezt követően pedig elmentek vásárolni és új frizurát csináltatni a fiúnak, akinek eddig hosszú haja volt, most viszont már egy fiúsabb viseletet hord.

" - Ő itt a kisfiam, hát nem jóképű? - teszi fel a kérdést Jill, aztán a kamerát Jaydenre irányítja, aki széles vigyort villant, bár látszik rajta, hogy kissé zavarban van.

Jill később komolyabb hangnemre váltott és a hasonló cipőben járó szülőkhöz szólt. Kifejtette, egy szülőnek a dolga, hogy szeresse a gyerekét és ezen semmi nem változtathat, még az sem, ha a gyerek coming outol.

A nagy nézettségre szert tevő videó óta Jill a csatornáján több videót is megosztott már, ahol fia útjáról számol be folyamatosan, ahogy most már transzneműként éli az életét. A nő egyébként is rendszeresen kiáll az LMBTQ közösségek jogaiért, ami annak is köszönhető, hogy az egyik idősebb fia szintén transznemű.

"- Tudom, nem könnyű dolog egy szexuális kisebbséghez tartozó gyerek szülőjének lenni. De hiszek benne, hogy ez a jó szülőség titka. Szeretem a gyerekeimet, jobban, mint bármi mást ezen a világon."

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux