Ugrás a tartalomra
x
""

Ahol minimum 20 centis pénisz kell a tagsághoz

Megosztó film egy brit chippendale-csoportról.

Érdekes dokumentumfilmet vetítettek a minap a Channel 4 csatornán. Vetkőző férfiakról szólt. Igen, ez ugyanaz az adó, mint amin nemrég a péniszről mutattak be egy – amúgy tényleg érdekes – filmet.

A The Black Full Monty (az Alul semmi – Full Monty című filmre utalva) dokumentumfilm főhősei egy csak fekete férfiakból álló brit chippendale-csapat, a The Chocolate Men tagjai. Django, Dante és a többiek őszinte interjúkban mesélnek a csoportról, magukról és az egyre népszerűbb műfajról.

A dokumentumfilmből kiderült többek közt, hogy a csapatba kerüléshez különleges adottságokra van szükség – a turnéjukra 13 férfit kerestek az alábbi kritériumokkal: jó táncos, nagy pénisszel. A minimálisan elvárt péniszhossz: 20 centiméter.

Az Entertainment Daily cikkéből kiderül, hogy a filmben elég erős jeleneteket is bemutattak: az egyik show közben például egy nő (egy néző) szájjal kielégíti a színpadon az egyik chippendale-fiút; az eset után a táncost majdnem kirakták a csapatból. Egy másik előadó elmeséli, hogy eleinte – főként a család és a barátok miatt – szégyellték, hogy vetkőzéssel foglalkoznak, ráadásul feketeként elég sok előítélettel kell megküzdeniük, de a siker felemelő érzés, és bizony a kereset miatt is megéri csinálni.

A Mirror brit bulvárlap szerint – a péniszről szóló dokumentumfilm egyértelmű sikerével szemben – ezúttal elég sok negatív komment érkezett a nézőktől: a legtöbben a táncosok tárgyiasítása miatt akadtak ki.

 

24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux