Ugrás a tartalomra
x

Bencsik András szerint az Eurovízió „egy homoszexuális flottatüntetés”

A Hír TV Sajtóklubjában sajátos módon definiálta a dalfesztivált. Szentesi Zöldi László viszont a Quimbyt küldené a dalversenyre, esetleg egy trash metal zenekart trollkodni.

Mint korábban írtuk, A Dal című műsor többé nem az Eurovízióra válogatja a tehetségeket, az viszont egyelőre homályban maradt, hogy ez automatikusan azt jelenti-e, hogy Magyarország nem küld senkit a dalfesztiválra.

A Hír TV Sajtóklubjának vendégei ezt biztosra veszik, és nagyon örülnek ennek. Bencsik András például így definiálta a fesztivált: egy homoszexuális flottatüntetés. És így: Conchita Wurstokkal terhelt gusztustalan, erőltetett, propagandisztikus másságfesztivál.

„Hogy ebben nem veszünk részt – mondta Bencsik – az mentálhigiénés okból is örvendetes, mert sok fiatalkorú azt hitte, hogy ez egy 18 éven aluliaknak való dolog, miközben itt ilyen visítozó transzfesztiták meg szakállas nők rombolták a közízlést”.

A témához Szentesi Zöldi László is hozzászólt, „ha már így alakult, hogy nem megyünk az Eurovíziós dalfesztiválra”. Szerinte hozzunk egy rendeletet, hogy mindig a Quimbyt küldjük az Eurovíziós dalfesztiválra. Most tekintsünk el a nem megyünk, de mégis megyünk logikai bukfenctől, mert volt itt indoklás is.

Egész pontosan az, hpgy ők játszottak Tusványoson is, meg Karácsony Gergelynél is, ezért őket mindenki szereti. „Kiss Tiborék menjenek, írjanak valami vicces dalt Orbán Viktorról, még akár második helyezést is elérhetnek”. (Kiss Tibivel itt olvashat interjút, többek közt az október 23-i fellépésről is.) Volt még valami trash metal trollkodásról is szó Szentesi eszmefuttatásában, de azt már bogozza ki az olvasó.

Gajdics Ottó viszont szokatlanul józan érvvel kijelentette, hogy eddig sem érdekelte az egész, úgyhogy neki mindegy is. Ezzel, mondjuk, egyet is tudunk érteni.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux