Ugrás a tartalomra
x

Az elharapózott nyíltszíni szex és a turisták miatt szüntették meg a péntek délutáni meztelen férfifürdőzést a Rudasban

  • Háborog a Rudas fürdő férfi törzsvendégeinek egy része, péntekenként mostantól ugyanis csak 12:45-ig tart a kötényes – praktikusan meztelen – férfinap a törökfürdőben.
  • Utána már kötelező a fürdőruha és koedukált a rendszer.
  • A fürdő a zabolátlan szexszel és a több vendéggel magyarázza a lépést.

„(...) munkaidejük végén számos férfi – családapa és választópolgár –használta találkozásra és hétlezáró kiengedésre, beszélgetésre a patinás fürdőt, barátságok szövődtek az ebben az időben idelátogatók között. Most, hogy a fürdő vezetése érdemi egyeztetés nélkül ezt a meghatározó idősávot kívánja átengedni a fürdőruhás turizmusnak, a fürdőkultúra komoly veszteséget szenved: a rendszeres találkozókat, baráti csevegést, eszmecserét immáron felváltja a szemét meresztő, értetlen üresség.”

Ezekkel a líraiba hajló, de igencsak drámai szavakkal indított a napokban online petíciót a Rudas egyik törzsvendége. A megrendültségének az az oka, hogy a fürdő vezetése megváltoztatta az eddigi rendet:

pénteken, ami a törökfürdő részen hagyományosan férfinap volt, amikor a vendégek kötényben – vagyis a gyakorlatban meztelenül – fürdőzhettek, mindezt csak ebédidőig tehetik ezentúl. Délután egytől ugyanis fürdőnadrágot kell húzni és nők is bejöhetnek.

A törzsvendégek közül néhányan egy Facebook-csoportot is létrehoztak a témában, egyiküket annyira felháborította a változtatás, hogy a témában készített egy matricát is, ami a petícióra hívja fel a figyelmet, íme:

A cikk folytatását a 444.hu oldalán tudod elolvasni

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux