Ugrás a tartalomra
x

Hivatalos: ő lesz az első meleg karakter a Marvelnél

Ugye te is alig várod már a Thor negyedik részét? Főleg most, hogy a Comic Conon kiderült róla pár szuper új infó! Ha esetleg ezekről lemaradtál volna, akkor egy gyors összefoglalás:

  • Thor: Love and Thunder lesz a hivatalos címe
  • Natalie Portman visszatér, és ő lesz a női Thor
  • a Thor: Ragnarök vicces vonalát viszik tovább Taika Waititi rendezővel
  • és persze újra láthatod Chris Hemswortht, sőt a harmadik részben megismert Tessa Thompsont is mint Valkűr.

Arra viszont biztos emlékszel, hogy a Bosszúállók: Végjátékban Thor az asgardiakat a Földön telepítette le, a sztori végén pedig az egész királyságot átadta Valkűrnek. Ő egyébként a képregényekben nyíltan biszexuális karakter, a Marvel viszont nagyon sokáig nem erősítette meg, hogy ez a filmekben is így van-e. Egészen mostanáig.

A Comic Conon ugyanis történt még egy hatalmas bejelentés, ami óriási változást hoz a szuperhősfilmekbe: Tessa bejelentette, hogy Valkűr valóban, a filmekben is biszexuális. Egészen pontosan azt mondta: „most, hogy Valkűr lett Asgard királya, szüksége lesz a királynőjére is.”

A Collider újságírói azért rákérdeztek még a Marvel főnökénél, Kevin Feige-nél, hogy a szuperhőscsaj akkor most nyíltan vállalja-e majd a másságát. „Igen, ez a helyzet, és nem csak Valkűrnél. Több másik, a mai napon szóba került film karaktereinél is ez lesz” – válaszolt Kevin.

Ezután nem sokkal pedig az is kiderült, hogy a pletyka, miszerint a The Eternalsban is felbukkan meleg szereplő, igaz. A halhatatlanokról szóló filmben olyan sztárok játszanak majd amúgy, mint Angelina Jolie, Salma Hayek vagy Richard Madden.

Na, te örülsz a hírnek?

 

cosmopolitan.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux