Ugrás a tartalomra
x

Legyél nyitott! – mondja 100 cégvezető a Forbes friss számában

A Nyitottak vagyunk kezdeményezés nyilatkozatát 100 cégvezető írta alá – nevük megtalálható a legfrissebb Forbesban. Két oldalon keresztül olvasható azoknak a vezetőknek a neve, akik nyitottak, és akik éppen ezért vallják: csak a teljesítmény számít egy munkahelyen semmi más.

A Forbes 2019. júliusi címlapja

A Forbes 2019. júliusi címlapja

A Nyitottak vagyunk és a Forbes közös akciójában a lap most megjelent júliusi lapszámában összesen 100 cégvezető aláírásával is jelezte, hogy hisz abban, a munkahelyen csak az számít, ki mit tesz le az asztalra, nem pedig a származás, a nem vagy a nemi identitás.

Egyedülálló kezdeményezés: 100 cégvezető aláírásával jelezte, milyen fontos kiállni a sokszínűség és a nyitottság mellett

Egyedülálló kezdeményezés: 100 cégvezető aláírásával jelezte, milyen fontos kiállni a sokszínűség és a nyitottság mellett

Idén is több mint 100 cégvezetővel készül a szombati Budapest Pride-ra a Nyitottak vagyunk kezdeményezés. Immár harmadik éve,  hogy a 2013-ban indított közösségi kezdeményezés szervezésében a cégek vezetői ebben a formában is ki tudnak állni kollégáik mellett, és tovább adni az üzenetüket, hogy csak a tetteik alapján ítéljenek meg mindenkit a munkahelyén. (Vezetőkkel már tavaly is beszélgettünk arról a Pride apropóján, miért fontos nekik a nyitottság.)

A Nyitottak vagyunk alapítói mellett ismét feltűnnek a nagy ismert világmárkák vezetői is, mint a Citi, a Blackrock, a Diageo, az Eaton, a Morgan Stanley, a Nielsen, a Procter&Gamble vagy például a Converse. A sok multi mellett számos magyar kis- és középvállalkozás (kkv) is csatlakozott a kezdeményezéshez, informatikai cégek, reklám irodák, de van vidéki hotel és építész iroda is frissen csatlakozottak között.Várhatóan összesen több mint háromezer kollégájukkal együtt fognak vonulni most szombaton. Cégvezetőként egészen szombat reggelig lehet csatlakozni nyitottakvagyunk.hu-n.

A Forbes és a Nyitottak vagyunk közös akciójáról az RTL Klub esti Híradója is beszámolt.

 

forbes.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux