Ugrás a tartalomra
x

Kövér: A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak

Nemcsak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt Kövér László a szerda esti zuglói fórumán. Azt mondta, hogy a "normális homoszexuálisok" alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. Megtudhattuk azt is, hogy jöhet össze 80%-os Fidesz-többség.

Azt hihetnénk, hogy másfél héttel az EP-választás előtt semelyik fideszes politikus nem tud újat mondani. "Soha nem volt ekkora tétje a választásnak." "Eldől, hogy Európában a bevándorláspártiak kerülnek többségbe vagy sem." "Ha rosszul döntünk, visszafordíthatatlanul elintézi az ország és az EU jövőjét." "Jövőt választunk, nem pártokat "

Ezek a panelek persze mind elhangoztak szerda este a Budapesti Metropolitain Egyetemen Kövér László házelnöktől, aki "a Magyar Köztársaság Országgyűlésének elnöke és a Fidesz 1-es számú párttagkönyvének tulajdonosa" (Jelen Tamás zuglói fideszes választókerületi elnök mutatta be így). Ám a házelnök bizonyította, hogy sokkal autonómabb személyiség ő annál, mint hogy csak az előre gondosan kidolgozott kampányüzeneteket ismételgesse papagájként.

A házelnök ugyanis nemcsak az EP-választásról, a bevándorlásról, a keresztény kultúra eltűnésének és a visszafordítatlan barbarizálódásnak a veszélyről ejtett szót. Bátran elmondta a véleményét már ideológiai kérdésekről is.

1. Örökbefogadást követelő melegek = pedofilok

Itt van például a homoszexuálisok egyenjogúságának a kérdésre, amelyről Kövérnek eléggé sarkos véleménye van. A dolgot egy résztvevő hozta fel, aki papíron azt a kérdést küldte Kövérnek (kérdezni csak előre, írásban lehetett): "Hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus?"

Ha még csak lopakodna! - csattant fel erre Kövér, aki egy viccel adta meg az alaphangot. 

Egy liberális apuka tologatja a gyerekét a babakocsiban. Odamennek hozzá:

- De aranyos, kisfiú vagy kislány?

- Ha nagy lesz, eldönti!

Kövér szerint tíz évvel ezelőtt még a térdüket csapkodva nevettek ezen, ma viszont ez a "véres valóság". Sőt, némelyik országban törvényt is csinálnak ebből, mert megszüntetik a nemeket a nyelvben, és "három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a... harmadiknak".

Kövér szerint ugyanakkor ez azért diszkrimináció, mert a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. "LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?" - viccelődött a házelnök, a közönség pedig hahotázva vette a lapot.

Kövér nem is állt meg ennél a pontnál. Előhozta, hogy Lengyelországban a liberálisok "kampánytémává" tették a pedofil papok eseteit. A házelnök világossá tette, hogy mélységesen elítéli a papi pedofíliát, a "legundorítóbb bűnök egyikének tartom."

 

A cikk folytatását elolvashatod az index.hu-n! 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux