Ugrás a tartalomra
x

Gyógyítható melegek? – Üdv a gonosz csúsztatások birodalmában!

A meleg az új migráns? Attól tartok, ami a közmédiában homoszexualitás témában elkezdődött, csak a bevezetője volt az import alt-right „én nem vagyok homofób, csak segítek meggyógyulni az arra vágyó melegeknek", nagyrészt kormányzati pénzből finanszírozott retrográd szellemi sáskajárásnak.

Egy kutatás szerint jelenleg is 77 ezer homoszexuálist kezelnek valamiféle helyreállító terápia keretein belül szerte az Egyesült Államokban. Leginkább abból a meggyőződésből kiindulva, hogy a melegség betegség, azon belül is olyan lelki torzulás, amiből fel lehet, és kívánatos is felépülni. A legtöbbször bentlakásos átnevelő táborokban zajló, kemény munkával elérhető gyógyulásban súlyos dollárezrekért, -tízezrekért segítenek a szakemberek, pszichológusok, pszichiáterek. Ráadásul minél előbb vágunk bele, a kezelés annál hatékonyabb, így a tisztes heteróvá válás vágya elsősorban a még bimbózó szexualitású gyerekeket és kétségbeesett szüleiket célozza. A magukat sokszor nagyvonalúan csak exodusnak nevező mozgalmak képviselői pedig egyenesen az országhatárokon is átívelő propaganda szintjére emelték a szolgáltatásaikhoz rendelt reklámot. Gratulálok.

Joseph Nicolosi, az ún. reparatív terápia kaliforniai atyjának export vákuumcsomagolt homofóbiája pedig lendületből kapott letelepedési kötvényt KDNP-landban, ahol egyenesen a gránitszilárdságú alkotmányba vésték bele, hogy a házasság kizárólag férfi és nő életközössége. A történet nem újkeletű, a melegek 2017-ben elhunyt megmentőjének hagymázas őrületei nem először találnak itthon lelkesen tapsikoló közönségre. Nicolosi és az általa gründolt NARTH (National Association for Research and Therapy of Homosexuality) nevű szervezet, mely összefogja a meggyőződéses melegátnevelőket, eddig pusztán egyházi, főként katolikus vonalon nyomult Magyarországon. Legutóbbi könyvüket, A homoszexualitás megelőzése címűt 2016-ban egyenesen a Magyar Katolikus Egyház hivatalos kiadója dobta piacra.

Ám az egészen új szint és színvonal, hogy az NARTH által képviselt töménytelen mennyiségű káros marhaságnak az év eleje óta egész estés mozit szentel a magyar közmédia.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján jó okunk van azt gondolni, ha egy társadalmi kérdést bármiféle ellenpont nélkül tematizál a Nemzetstratégiai Jelentőségű Fake News Gyár, onnantól Magyarországon hivatalosan is az A Vélemény. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ugye tudjátok, hogy rendes magyar ember, bármi is legyen a véleménye, mindig következetesen magáévá teszi a propaganda, a hatalom számára kedves gondolatok rangjára emelt aktuális és permanens őrületet. Aki van annyira öngyűlölő, hogy időről időre elmerül a kormányzati hazugsággyár további mocsaraiban, eddig is láthatta, hogy kiterjedt felületeiken tombol az ostoba homofóbia. Például amikor bemutatják minden idők egyik legszebb, sok Oscarra jelölt felnövéstörténetét, amiben történetesen két fiatal fiú szeret egymásba, az minimum a buzilobbi sátáni összeesküvéstervének része az ifjú lelkek megrontásáért.

Különös módon arról nem számoltak be, hogy a melegelterelés másik amerikai pátriárkája, David Matheson a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy felfedezte magában a meleg identitást. Arról nem is beszélve, hogy Apáti Bencének és a többi trollnak már önmagában a művészeti szintre emelt cinikus buzizásért járna egy újságírói Prima Primissima-díj. Melegnek lenni eddig béna volt, meg ciki, ám azzal, hogy 2019-re ráfordulva már az átnevelésük is téma, a kormánypropaganda mintha hivatalosan is megadta volt a kilövési engedélyt a melegekre. De ne szaladjunk ennyire előre.

 

Itt még nincs vége! A cikk folytatását elolvashatod a HVG.hu oldalán (kattints a színes szövegre). 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux