Ugrás a tartalomra
x

A Fidesz volt képviselője együttműködik a nemzetközi „homoszexuális-gyógyítókkal”

Októberben Budapesten tartotta éves konferenciáját az IFTCC, a homoszexuálisok kigyógyítását hirdető nemzetközi szervezet. Erre az eseményre hivatkozott a közszolgálati televízió, amely az M5 kulturális csatornán levetített műsorával teljes mellszélességben be is állt az IFTCC tanai mögé.

Mike Davidson által irányított IFTCC (a név hivatalos fordítása: Terápia és Tanácsadás Szabad Választása Nemzetközi Föderációja) az elmúlt években előszeretettel szervezte Magyarországra a rendezvényeit. A tavalyit megelőzően 2016-ban is Budapestre jöttek konferenciázni a tagok és a támogatók.

A rendezvényeknek nem csaptak hírverést, a színhelyek minden alkalommal titkosak voltak. Még az eseményről készült utólagos beszámolókban is csak általánosságban Budapestet jelölték meg helyszínként. A titkolózásra állításuk szerint azért volt szükség, mert azt valószínűsítették, hogy a „homoszexuális-gyógyítókat” fizikai zaklatások érnék.

A legutóbbi budapesti konferenciáról is csak utólag derült ki, hogy a szervezők az M5-tel, és az M5 műsorában szereplő Szőnyi Szilárddal, a Heti Válasz volt újságírójával kivételt tettek. Ők az óvintézkedések ellenére bebocsátást kaptak a rendezvényre.

 

A folytatást megtalálod a 24.hu oldalán, vagy a színes szövegre kattintással. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux