Ugrás a tartalomra
x
""

Tizenegy lövéssel végeztek ki egy transzszexuális nőt Brazíliában

Az áldozat 26 éves volt, és egy hónappal korábban már megpróbálták megölni. Akkor szerencséje volt.

Nicolly Bankset a Lourenço de Araújo úton, Uberlândia-ban, Triângulo Mineiro régióban támadták meg. A rendőrség szerint az áldozatba tizenegy golyót lőttek bele, és körülbelül heliy idő szerint december 28-án, 8:20-kor történt a gyilkosság.

A szomszédok és a környékbeliek elmondták, szóváltásra lettek figyelmesek, aztán sikolyokra, és hogy egy fiatal nő segítségért kiabál. Aztán eldördültek a lövések. Azt az információt kaptuk, hogy a lány épp az edzőterembe igyekezett, amikor a gyilkos megközelítette. Készül a fantomkép az elkövetőről, de a motivációja sajnos világos, hogy homofób szándékú volt.

A gyilkosság helyszínét lezárták a rendőrök

A közelében élők és a barátai szerint, már többször zaklatták személyesen is és telefonon is. Egy hónappal ezelőtt egy csuklyás berontott a régi házba, ahol élt, és kétszer rálőtt, azt megúszta. Az esetet nem jelentették a hivatalos szerveknek, így annak elkövetőjét nem ismerjük. A rendőrség sem adott még ki információt az áldozat telefonján talált üzenetekről.

Nicolly barátai gyászukat fejezik ki a transzszexuális nő Facebook oldalán

Nicolly személyes Facebook oldalán a barátai osztottak meg gyászüzeneteket, hiszen sokan szerették a fájdalmasan elhunyt nőt. Egyikük azt írta: „borzalmas és előítéletes emberek áldozata lett egy hihetetlenül kedves nő”. Másikuk pedig: „Rafinált kegyetlenséggel végeztek vele. Egy lánnyal, aki csak nő akart lenni, boldog akart lenni, és jól érezni magát a bőrében”.

(Gay1)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux