Ugrás a tartalomra
x

Nem a buzilobbi miatt lettem meleg!

Valahogy a Priedot megelőző időben rendre megszaporodnak a melegekkel foglalkozó írások, amelyek valljuk be, legritkább esetben pozitívak csak. Az év maradék 364 napján, mintha nem is léteznénk, de talán a heterolobbi repülőgépekről chemtrailt szórva a levegőben előhozza egyesekből az állatot, és ontják magukból a véleményüket, noha azt nem kérdezte senki sem, de sajnos akad hozzá platform és olvasó is.

Az idei felütés a Billy Elliot című darab váltotta ki, ami egyesek szerint egy buzipropaganda.

Jeszenszky “DJ Jeszy” Zsolt is hangot adott véleményének, bár inkább ne tette volna.

Tartozom egy vallomással. Nem a buzilobbi miatt lettem meleg! Engem annak idején nem találtak meg, önállóan lettem buzi. Nem segített benne senki, azóta is haragszom a buzilobbira, mert ezek szerint engem nem akartak beszervezni, pedig biztos orgiákat is tartanak, ahol fiatal szűz fiúkat áldoznak fel. Sokan sokféle képpen kívánják belemagyarázni a dolgokba, hogy miért lesz meleg valaki. Csak a saját példámat tudom feltárni.

Szerető családban nőttem fel, volt apa és anya, és két bátyám. A családom igyekezett a legnormálisabbra nevelni. Nem nézettek velem buzikról szóló filmeket, magazinokat, színielőadásokat, nem zaklatott egyetlen férfi rokonom sem, és nem választottam, hogy meleg legyek. Egyszerűen csak 13 évesen feltűnt, hogy a fiúk sokkal jobban érdekelnek. Természetesen nem volt egyszerű a felismerés, és lelkileg ez rányomta a bélyegét az életemre, mert nem volt hova és nem volt kihez fordulni, hogy segítséget kérhettem volna. A buzilobbi nem állt ott, hogy segítsen.

A mostani hőbörgők legnagyobb problémája, hogy fogy a magyar. Átérzem a helyzet gazdasági súlyát, de nem tudok vele azonosulni. Ha egyszer nem áll fel egy nőre, akkor mit csináljak? Tudom, az ő szemükben haszontalan vagyok - hiába fizetek adót, TB-t és egyéb járulékot - lőjjem fejbe magam!? Nem, ezt a szívességet nem adom meg nekik. Az ilyen megszólalások csak arra jók, hogy felfedjék korlátoltságukat és primitívségüket. Ha viszont ez a céljuk, hogy felfedjék a sötétséget a fejükben, akkor hajrá, de kereshetnének hozzá más csoportot. Például felszólalhatnának az egyház által elkövetett pedofília ellen, ahol aztán tényleg megrontják a fiatal ministránsokat, de ilyen óbégatásokról, tiltakozásokról itthon nem nagyon olvasok.

Valahogy nem veszik észre sokan, hogy a világ egy iszonyatosan nagyot változott. Szerintem nem lett több meleg, csak a világ változott, már nem olyan nagy szám, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, éppen ezért sokkal többen vállalják fel nyíltabban szexuális hovatartozásukat. És ez itt a főbűn. Ne merje senki felvállalni. Az elvárás az, hogy lehetsz buzi, csak vegyél el egy nőt (leszbik meg egy fain csávót), házasodjanak meg és potyogtassák a gyerekeket. Nem számít, hogy mindenki boldogtalanná válik egy ilyen kapcsolatban, de milyen jól mutat már, hogy megjátsszuk, hogy boldog családban él apu, anyu meg a gyerekek. Az sem számít ha emiatt apu alkoholista lesz, és veri az asszonyt, meg a gyereket.

Nagyot változott a világ és erről sokan lemaradtak. Nem a buzik támadása a megoldás a problémára. Tessenek olyan valódi intézkedéseket hozni ami valóban segíti azokat akik családot szeretnének. Támogatni kell a rászoruló családokat, azoknál akiknél problémás a fogantatás ott a mesterséges megtermékenyítés támogatása, az örökbefogadások egyszerűsítése, legyen elegendő számú bölcsőde és óvoda, és minőségi oktatás. Nem attól lesz kevesebb gyerek, mert a buzik házasodhatnak, de hiszem, hogy a homoszexuálisok különbül felnevelnének egy gyereket, minthogy lelkinyomorékká válljanak egy gyermekotthonban. És bármennyire is hihetetlen, nem a buzik vegzálása fogja megoldani ezek hiányosságát. Ehelyett inkább segíteni kellene az elfogadást, és nem értetlenül, bambán állni, amikor tinédzserek lesznek öngyilkosak, mert képtelenek megbirkózni a helyzetükkel. Akkor bezzeg nincs véleményük, hogy ennek nem így kellene lennie.

És azt is ideje lenne megérteni, hogy senki senkit nem kényszerít a homoszexualitásra. Nem választás kérdése. Ahogy én gyűlölöm a tarhonyát, és hányingert kapok tőle, úgy egyetlen heteró pasit sem lehet rábeszélni, hogy egy pasival bújjon ágyba, és a "csúnyáját" markolássza. Óriás plakáton is hirdethetnék, hogy a heteroszexualitás jó, akkor sem tudok megváltozni.

Foglalkozzon mindenki a saját életével, és legyen úgy boldog, ahogy neki jólesik. Én maradok egy pasi ölelésének boldogságában.

B.

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux