Ugrás a tartalomra
x

A meleg, leszbikus és biszexuális emberek többet maszturbálnak

Az, akik homoszexuális, leszbikus vagy biszexuális 23 százalékkal többet maszturbál hetente, mint a heteroszexuálisok.

A TENGA szexuális segédeszközök gyártója által készített tanulmánya azt is megállapította, hogy nem csak többet maszturbálnak a melegek és biszexuálisok, hanem sokkal szabadabban beszélnek a szexualitásról. A heteroszexuálisok 42%-a, a homoszexuálisok, leszbikusok és biszexuálisok 71%-a szokott beszélgetni a szexuális szokásairól.

Egyesült Királyság lakosságának több mint egyharmada (37 százalék) heti rendszerességgel maszturbál. Az első maszturbálást az angol tinédzserek 15,3 éves korban kezdik. Az Angliai válaszadók 49%-a szerint a maszturbálás pozitív hatással van az egészségre. Az Amerikai válaszadók 59%-a szerint hat pozitívan az egészségre a maszturbálás, szemben a Nigériai válaszadók 43%-val szemben, akik szerint nincs hatása a maszturbációnak az egészségre.

A felmérés érdekességet is okozott. Az angliai megkérdezettek 15%-a ingázás közben is szokott maszturbálni, akár vonaton vagy autóban.

A legnagyobb szexuális segédeszköz használók az angolok, közvetlenül utánuk az Egyesült Államok következik.

A felmérést, amely február és március között zajlott, 18 országban, köztük az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban és Kenyában készítették.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux