Ugrás a tartalomra
x

A káposztalé "gyógyítja" a homoszexualitást

Már összeszámolni sem lehet, hogy hányan és hány különböző módon próbálta a melegeket kigyógyítani a melegségükből. Volt pszichiáter aki a meleg páciensével szexelt, mert azzal akarta meg gyógytani, volt aki démonűzéssel akarta megoldani a problémát, egy angol kis egyház éheztetéssel, és van ahol egyszerűen kopaszra borotválták az emberek fejét, mert ettől férfiakká válnak.

És most itt a legújabb őrület, a káposztalé. Egy Ohioi nő nem kevesebbet állít, minthogy az erjedt káposztalé "gyógyítja" de legalábbis megfordítja a homoszexualitást. Az állami ügyészség irodája vizsgálja a "csodaszert" és a nőt is.

[caption id="attachment_12664" align="aligncenter" width="1024"] Jillian Epperly[/caption]

Jillian Epperly (44) azt is állítja, hogy a káposztalé meg tudja változtatni az öregedési folyamatot, az autizmust és a Down-szindrómát, végtag problémákra és különböző szervi megbetegedéseket is lehet alkalmazni, és nem mellesleg a melegségre is jó, hiszen: "az LMBT életmód egy olyan mutáció, amely vegyes jeleket küld az agynak, és ez visszafordítható." - állítja a nő. Ahogy azt is, hogy minden betegség okozója a candida (A Candida gomba normális körülmények között is megtalálható a szervezetünkben. Ám ha kóros mértékben elszaporodik, több területen is fertőzést okozhat. - a szerk.).

A csodaszer só, víz, kelkáposzta vagy káposzta, esetleg ezek kevert kombinációja, amelyet néhány nap alatt szobahőmérsékleten fermentálnak (erjesztenek).

Epperly azt tanácsolja, hogy naponta egy gallont (3,7 liter) fogyasztanak a szerből, ami megszabadítja a gyomrot a gombától, (ami heveny hasmenést okoz - amit "vízeséseknek" nevez.)

Aki kipróbálja és heteró lesz, az kérjük jelentkezzen a szerkesztőségünknél, már ha nem lesz egyből homofób is. :)

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux