Ugrás a tartalomra
x

Alex Strangelove címmel mutatja be idén nyáron a Netflix saját meleg romantikus vígjátékát

A "Love, Simon" sikere után a Netflix saját coming out flmjének bemutatására készül idén nyáron.

Az Alex Strangelove címet viselő történet főszereplője a középsulis Alex Truelove, akit kortársaihoz hasonlóan elkezd foglalkoztatni a szüzesség elvesztésének gondolata.

Karakterével találkozva egy látszólag boldog, barátnőjét szerető srác képe tárul elénk, akinek azonban egy váratlan találkozás hatására felszínre kerül igazi énje.

"A dolgok akkor kezdenek el bonyolódni, mikor főszereplőnk találkozik egy helyes és vonzó meleg sráccal a város másik feléből, aki akarata ellenére elindítja Alexet a saját szexuális identitásával kapcsolatos hullámvasúton." - olvasható a hivatalos ismertetőben.

Alex Truelove-ot Daniel Doheny fogja játszani, akit a Supernatural (Odaát) és a Human Town című filmekben láthattunk korábban.

Ben Stiller a producer és Craig Johnson a rendező. Utóbbi a filmet így írja le: "Egy vidám, vicces és flörttel teli film, amit a "Pretty in Pink"-el egy utcában, a "Superbad"-től egy saroknyira, és a "Love, Simon" közvetlen szomszédságában tudnék elhelyezni."

Bár még nem láttuk az előzetest, a film jónak ígérkezik. Többek között Madeline Weinstein, Antonio Marziale, Joanna Adler, Isabella Amara, és William Ragsdale is szerepelnek benne.

Június 8-tól lesz elérhető a Netflixen, a hivatalos bemutatóra pedig most hétvégén, a 2018 San Francisco Nemzetközi Filmfesztiválon kerül sor.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux