Ugrás a tartalomra
x

Pedofil tanár zaklatta a Honvéd focistáit?

A héten a Budapesti Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást, és megküldi az ügyészségnek a vizsgálati anyagot annak a pedofilgyanúba keveredett tanárnak az ügyét, aki a Honvéd utánpótlás-akadémiáján focistanövendékeket molesztált. A Bors döbbenetes részleteket derített ki, csakhogy ezeket a fiatalkorúak védelme miatt nem hozhatjuk nyilvánosságra.

 a FACEBOOK oldalunkat!

Információnk szerint egy tanárnő vette észre kollégája fura vi­sel­kedését, és nem mindennapi kapcsolatát a diákokkal. Míg végül egy gyerek vallott, majd utána sorra több is. Január 13-án tették meg a feljelentést, másnap hajnalban a rendőrség otthonából vitte el a férfit: szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene, és előzetes letartóztatásba helyezték.

A pedagógus azóta már szabadlábon védekezhet. Eleinte úgy tűnt, a tanár üzelmei saját iskolájára korlátozódtak, ám vadászterülete volt a Honvéd focicsapatának utánpótlásműhelye, a Magyar Futball Akadémia (MFA) is. A kispestiek együttműködnek egy fővárosi iskolával, onnan érkeztek az óraadó tanárok.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa az év elején úgy nyilatkozott: – Akit a tanár molesztált, nem az MFA nö­vendéke.

Ehhez képest úgy tudjuk, egy focista tette meg a feljelentést.

Természetesen kerestük az érintetteket és az iskolát, ám névvel senki nem nyilatkozik. A Honvédnál pedig azt mondták: majd jövő héten állnak rendelkezésünkre.

 

www.borsonline.hu

 

[caption id="attachment_8222" align="alignnone" width="300"] Képünk illusztráció![/caption]

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux