Ugrás a tartalomra
x

Tinifiút molesztált a híres magyar művész

Újabb zaklatási botrány kezdődik?

Egy máig elismert híres magyar művész zaklatott egy fiút, aki ma már a negyvenes éveiben jár és kétgyermekes édesapa.

A férfi a Hit Rádióban beszélt először erről a tinédzser korában őt ért szexuális zaklatásról. Az elmúlt hetek botrányai nyomán döntött úgy, hogy nem marad csendben - írta a figyelo.hu a hitradio.hu alapján.

A neve elhallgatását kérő férfit egy azonos nemű személy környékezte meg. Mindez évtizedekkel ezelőtt történt, a férfi tinédzser éveiben, amikor – mint mondja – még képtelen volt kezelni a traumát, amely érte.

 a FACEBOOK oldalunkat!

Az eset állítása szerint akkor történt, amikor a híres művész koncertet adott egy vidéki városban. A kezdő zenész fiú 15 évesen lehetőséget kapott egy közös fellépésre. A fellépés jól sikerült, olyannyira, hogy a zenész másnap újra felkérte egy közös haknira. Ekkor merült fel az is, hogy ha már úgyis holnap lesz a szereplés, maradjanak közös szálláson éjszakára.

Az este kettesben folytatódott a beszélgetés, amelynek során a művész több ízben is szexuális ajánlatot tett neki, de ő ezeket elutasította - állítja a férfi.

Másnap olyan helyzetbe hozta őt a híres művész, hogy egy erdei séta során akaratlanul is szemtanúja lett egy harmadik személy, szintén férfi és a zenész aktusának. Az édesapa elmondta a Hit Rádiónak, hogy az eset zéró toleranciát, zsigeri ellenállást hozott létre benne a homoszexualitással kapcsolatban.

blikk.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux