Ugrás a tartalomra
x

Újra szerelmes Kajdi Csaba, őszintén beszélt új párjáról

A modellügynök szívét egy titokzatos férfi rabolta el, akit dominánsnak és férfiasnak írt le.

Kajdi Csaba nevét már az egész ország ismeri, ami nem is csoda, hiszen ritkán tartja magában véleményét, a legtöbben pedig éppen ezért szeretik. Cyla sokszor mondja ki azt, amit más nem mer, legyen szó akár celebekről, politikáról vagy csak szimplán az élet dolgairól. Most azonban nem a közéletet vagy az influencerek világát tárgyalta ki, hanem őszintén mesélt a Blikknek a párkapcsolatáról. Illetve azt is megosztotta, hogy bár tavaly nem tudott részt venni a felvonuláson, idén, a 29. Budapest Pride-on szeretne ott lenni még akkor is, ha nem kifejezetten fesztiválozós típus.

„Nálunk az uszítás megy minden ellen, a liberalizmust egyre inkább támadják az elmúlt években, ezért mostanában már azok járnak, akiknek fontos az elfogadás, a demokrácia, a védelem. Nálunk ez egy fontos küldetés, hogy az ember megmutassa magát, ne titkolja a másságát.”

"Jobban örülnék, ha sokkal több ismert ember vállalná önmagát, dolgozok is olyanokkal, akik nem bújtak még elő, pedig szerintem jót tenne a társadalomnak, ha látnának olyanokat, akik őszintén tudják vállalni önmagukat. Azoknak a hírességeknek lenne a legfontosabb, hogy ne játszanak szerepet, akiket a legtöbben elfogadnak olyannak, amilyenek. Ezáltal könnyebben elfogadnák magukat az emberek is, nyíltan, őszintén tudnának megjelenni." – fejtette ki a lapnak Cyla. 

Kajdi Csaba újra szerelmes

A 49 éves modellügynök ezek után arról is beszélt, hogy párjával milyennek írná le a kapcsolatát. Mint mondta, bár sok dologban különböznek, pont attól működik a kapcsolatuk, hogy más az erősségük. Azt is elárulta, hogy kapcsolatukban a párja a dominánsabb fél, aki megjelenésre is férfiasabb, erőteljesebb, mint ő. 

"Tartós kapcsolatot szeretnék, az én koromban nem az a cél, hogy váltsam a partnereimet, amire nem is vágyom. Ebben a korban már nem ugyanarról szól egy párkapcsolat, más értékeket helyezünk előtérbe." – mondta a lapnak, majd hozzátette, azon is elgondolkodtak, hogy külföldre költöznek, azonban ez még várat magára.

www.nlc.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux