Ugrás a tartalomra
x

Újra a Budapest Parkban tartja az afterpartiját a Budapest Pride

A Rainbow Party nemcsak Magyarország legnagyobb LMBTQ-bulija, hanem a Budapest Pride felvonulás hivatalos afterpartija is egyben, ahol jövő szombaton rengeteg zenés program, drag és vogue show-k, valamint ingyenes HIV- és STI-tesztállomás is vár.

Idén is a Budapest Parkban, az ország legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén tartják a Budapest Pride felvonulás hivatalos afterpartiját.

A Budapest Pride felvonulás Magyarország legnagyobb emberi jogi tüntetése, ami kiáll az
LMBTQ-közösség jogaiért és láthatóságáért, és ami után hazánk legynagyobb LMBTQ-buliján ünnepelheted tovább a szeretetet, az elfogadást és a sokszínűséget.

A jövő szombatra meghirdetett Rainbow Party ideje alatt Budapest Park négy színpadán több mint húsz fellépő, a hazai LMBTQ-élet tehetségei lépnek fel, akik közül sokan életükben először állhatnak majd a Park valamelyik színpadán, ahol DJ-k, drag és vogue show-k pezsdítik fel az éjszakát.

A Nagyszínpad a pop és a house helyszíne lesz, amit a Dragvolution előadása, a nemzetközileg is elismert Kiki House of Bandita vogue show-ja, valamint Steiner Kristóf és Nimi fellépése színesít. A színpadot Móritz Dani DJ-szettjével melegítik, a zárásról a LavaLavából ismert Falcao gondoskodik.

A Dzsungel, mint minden évben, idén is a queer techno otthona lesz. A Dirty Cash rezidense, Terminal nyit ezen a színpadon, Klaymannel back to backben. Őket a Persephone queer és női technókollektíva követi, majd Hexcode diktálja az ütemeket, végül a HIR, azaz Barbad és Nakrasia buliztat.

A Retro színpadon Peter Kerick zenél, míg a Hoppá színpadon a Budapest Park rezidens LMBTQ-bulija, a Ludus gondoskodik a hangulatról. A helyszínen anonim, ingyenes HIV- és STI-tesztállomás is vár.

A Rainbow Partyra szóló belépők már online és a helyszínen is kaphatók, a jegyvásárlásoddal a Budapest Pride rendezési költségeit támogatod. Limitált elővételes belépőt június 21-ig tudsz venni, de akár támogatói jegyet is válthatsz, amivel egy nehéz helyzetben lévő LMBTQ-személy jegyét fizeted ki.

Jegyárak, menetrend és további információk a Budapest Park oldalán.

 

www.refresher.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux