Ugrás a tartalomra
x

Folytatást kap a Vörös, fehér és királykék: A Prime Video bejelentette, hogy folytatni fogják az óriási sikert elérő filmjüket, a Vörös, fehér és királykéket.

A Prime Video megerősítette, hogy tervezik a népszerű queer romantikus komédia, a Vörös, fehér és királykék folytatását!

Az eredeti film, amely Casey McQuiston író azonos című regényén alapult, Taylor Zakhar Perez főszereplésével készült, aki Alex Claremont-Diazt, az Egyesült Államok első női elnökének fiát alakította, Nicholas Galitzine pedig Henry herceget, egy zárkózott királyi herceget, akibe beleszeret. A filmet 2023-ban, a SAG-AFTRA sztrájk közepette mutatták be, és óriási nézettséget hozott. A sztrájk befejezése óta suttognak a történet lehetséges folytatásáról.

Csütörtökön (május 9-én) a streamingszolgáltató megerősítette, hogy valami készül. Az Instagramon megosztottak egy grafikát, amelyen egy összetört torta látható, rajta amerikai és brit zászlóval és egy gyertya, ami kettest formáz.

"Kérsz még egy szeletet?" - kérdezi a felirat a képen.

A kísérő képaláírás pedig így szól: "Bejelentjük, hogy a Vörös, fehér és királykék folytatása van készülőben... oké."

A Deadline szerint Galitzine és Perez is újra eljátsszák a szerepeiket. Matthew Lopez rendező McQuistonnal közösen írja a forgatókönyvet. A cselekményről egyelőre nem árultak el részleteket. 

 

www.starity.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux