Ugrás a tartalomra
x

Jordán Adél: Volt, hogy anyukámnak pánikrohama volt a coming outom miatt

Jordán Adél színésznő volt Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorának legutóbbi vendége. A színésznő többek között arról is beszélt, hogy az édesanyja, a volt férje és a kisfia hogy fogadták a coming outját.
2021 augusztusában derült ki, hogy Jordán Adél Székely Kriszta rendezővel él párkapcsolatban. A coming outra egy színdarabban került sor, ugyanis a Jordán Adél című előadás egyik jelenetében a Székely Krisztát alakító színész odaáll a Jordán Adél édesanyját játszó színész elé, és elmondja neki, hogy mióta megismerkedtek Adéllal, ők ketten őszintén szeretik egymást.

Tehát a kapcsolatuk már régóta nem titok, azonban most először vallott a színésznő arról, hogy a családja hogyan fogadta azt a hírt, hogy egy nő mellett találta meg a boldogságot – írja a Blikk.

"Mindenki a vérmérsékletéhez képest fogadta. Annyit mondanék szűkszavúan, hogy Andor fiam volt mindenki közül a legelfogadóbb, legnyitottabb, és a mai napig az. Nagyon féltett engem az anyukám és nagyon izgult. Volt, hogy mentőt kellett hívni, mert pánikrohama volt emiatt" – mesélte Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában. Hozzátette, hogy édesanyja a tényt tudta, csak nagyon izgult, és azt hitte, hogy ez egy átmeneti állapot.

"Nem azért, mert lány, hanem mert a családommal, gyerekemmel mi lesz. Aztán a legvégén azt mondta Krisztának, jó, viszont esküdj meg, hogy mindig szeretni fogod Adélt, és nem hagyod el!" – mondta Jordán Adél.

Azt is megjegyezte, hogy az édesanyja áldását adta, és nagyon támogatja a kapcsolatukat, de idegen emberektől viszont sok bántást kapott amiatt, amiért egy nővel él együtt. Elárulta azt is, hogy a kommentek nagyon bántják, bár tudja, hogy nem szabadna ezzel foglalkoznia.

"A coming outom és a Jordán Adél előadásom után is nehezen viseltem a helyzetet, mert ezekkel a kommentekkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Biztos vagyok benne, hogy az országnak nagyon alapos érzékenyítésre van szüksége, de nem én leszek az az ember, aki érzékenyít, mert nem bírom lelkileg" – fogalmazta meg a színésznő. Azt is kiemelte, hogy tudja, hogy ezek a megszólalások nem róla szólnak, hanem bizonyos emberek és az ország állapotát mutatják, viszont ettől függetlenül nehezen viseli. Mindennek ellenére fontosnak tartja, hogy felvállalja a kapcsolatát Székely Krisztával, és nem akar bujkálni.

"Amennyire féltem, annyira jól vagyok már ezzel. Öt éve volt, annyira erős találkozás volt, hogy azt éreztem, hogy ez hosszan is fog tartani, ezért kár lenne titkolni vagy úgy belekezdeni, hogy bujkálnom kellene" – mesélte Jordán Adél.

A Blikk szemléje szerint azt is elmondta, hogy az új párkapcsolatának köszönheti, hogy lelkileg sokkal jobban van.

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux