Ugrás a tartalomra
x

Élő adásban coming outolt az X-Faktor egykori versenyzője: „Nem lehet félelemben élni reggeltől estig”

Szekér Gergő, az X-Faktor valamint a The Voice korábbi versenyzője volt a Reggeli egyik vendége pénteken. A 29 éves énekes őszintén mesélt arról, mennyi minden nyomta a lelkét mostanság, majd ennek kapcsán először vallotta be, hogy saját neméhez vonzódik.

"Az ember borzasztóan fél, én nagyon-nagyon féltem kimondani dolgokat, és most bocsánat, senkinem nem akarom tönkre tenni a reggelét, de bizony vannak olyan dolgok, amelyeket egy előadóművész – egy kicsit nehezebb ezt kimondani, mint gondoltam – azért nem mondhat ki, mert politikai állásfoglalásba ütközik" – kezdte a coming outját, hozzátéve: egyáltalán nem tetszik neki, hogy manapság mindent ebbe az irányba kell elvinni.

„Miért kell erről beszélni? Tegyük fel a melegséget, nem véletlenül mondom azt, hogy párom van! Aki érti, érti... Ez miért függ össze? Miért kell az énekesnek a magánéletről bármit beszámolnia? Másrészt a melegségnek miért van köze a politikához? És ez engem borzasztóan zavar! Sajnálom, hogy kimondom, lehet, hogy nem lesz munkám innentől, nem tudok mit csinálni...” – folytatta Szekér, majd Pap Gergő rákérdezett, történt-e már korábban hasonló eset az egyébként vezető vágóként dolgozó férfival.

„Nekem már volt ilyen, nem mondom szándékosan, hogy hol, mikor és miért, de voltam már olyan listán, amire azért kerültem, mert féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderülnek. (...) Nem akarom rásózni az emberekre az életemet, de fontos, hogy szabadságban éljünk, azért, hogy dolgok kijöjjenek belőlünk, nem lehet félelemben élni reggeltől estig” – zárta sorait az énekes, és azt is elmesélte, az volt talán a legnagyobb megkönnyebbülés számára, amikor nagymamája előtt is színt vallott, aki nagyon pozitívan fogadta a hírt.

 

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux