Ugrás a tartalomra
x

Csókolózó nőket tartóztatott le az orosz rendőrség, súlyos büntetést kaptak

Ez történik, ha Oroszországban két lány csókolózik, majd mindezt meg is osztják az interneten: a rendőrség csapott le a fiatal lányokra, akiknek most komoly pénzbírságot kell fizetniük a tettükért.

A 24 éves Vlada Alchaeva a TikTok- és az Instagram-fiókjára is feltöltött egy videót, amin az látszik, hogy a 19 éves barátnőjével, Vikával egy romantikus vacsorán osztoznak egy krasznodari pizzériában. A barátnők randiestjén virágok, kézfogás és egy lánykérés is szerepelt a csók előtt. Vélhetően az egész jelenetet viccnek szánták, ám a videó miatt hatalmas bajba kerültek. Az orosz rendőrség őrizetbe vette a lányokat. A kihallgatás során a hírek szerint a következő kérdést tették fel nekik:

"Tisztában voltak azzal, hogy a videójukat kiskorúak is megnézhetik, és hogy az önök által előadott csók károsíthatja a pszichéjüket?"

A lányok válaszukban jelezték, nem voltak tisztában azzal, hogy a videó milyen közönséghez juthat el. Szabadkoztak, hogy az egész csak vicc volt, ráadásul nagyon megbánták a történteket, sőt, amikor megkérdezték, gyakran előfordul-e, hogy lányokkal csókolóznak, tagadtak. – mondták.

"Akkor kezdtük el a felvételt készíteni, amikor csókolóztunk, és megkértem a kezét, amit nagyon sajnálunk... nem tesszük meg  újra.– mondták.

Miután elengedték a kihallgatásról, Alcsajeva állítólag beszélt egy orosz újságíróval, akinek tisztázta a szexuális irányultságát. A lány így fogalmazott: „soha nem cserélném le a [a férfi nemi szerveket női nemi szervekre], szeretem a férfiakat...”

Bár a fiatalok – akik a lehetőségekhez képest a legjobb válaszokat adták – látszólag megúszták a börtönbüntetést a kis „tréfájuk” miatt, nem maradtak büntetlenül: komoly pénzbírságot kellett fizetniük, amiért az „LMBTQ-t propagálták”. Putyin uralma alatt Oroszország gyakorlatilag betiltotta az LMBTQ-közösséget, miután több különböző törvény is született, és az ország legfelsőbb bírósága novemberben betiltott minden erre irányuló aktivizmust – teszi hozzá a New York Post.

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux