Ugrás a tartalomra
x

Kiállt a melegek gyerekvállalása mellett a megafonos influenszer, de a Pesti Srácok törölte a cikkét

Cikket írt a Pesti Srácok.hu-ra és kiállt a melegek gyermekvállalási joga mellett Trombitás Kristóf, a százmilliókból működő kormánypárti Megafon megmondóembere, de egy nappal a megjelenés után a lap törölte a cikket, vette észre a Gulyáságyú Média.

„Nem kétlem, hogy a gyermek pszichés fejlődésének jobb, ha apát és anyát lát maga körül, de abban meg biztos vagyok, hogy két anya vagy két apa sokkal jobb, mintha egy se volna” – írta Trombitás a cikkben, amit aztán a Mandiner is szemlézett, a Pesti Srácok.hu oldalán már nem elérhető. A megafonos influenszer azt írta a cikkében, hogy a melegek gyerekvállalásával kapcsolatban nehezen tudna a meglévő gyakorlatnál jobbat elképzelni.

„Az erőszakos térítésért, főleg, ha az a gyerekeket célozza meg, büntetés jár, de a szeretet nem kell magyarázni. Soha, sehol, senkinek” – írta Trombitás.

A webcache-ből még elérhető cikk alatt olvasható kommentek alapján viszont a PS olvasói kiakadtak Trombitás cikkén. A Gulyáságyú Média kereste a Pesti Srácok főszerkesztőjét, hogy megtudják, miért törölték a cikket, de egyelőre nem érkezett válasz a kérdésre.

Kerestük a Pesti Srácok főszerkesztőjét és a Megafont is, hogy kommentálják az esetet, ha választ kapunk a kérdéseinkre, frissítjük cikkünket.

Trombitás azután írta meg a cikket, hogy a népszámlálási adatok alapján több mint háromszorosára nőtt a szivárványcsaládok száma az elmúlt években Magyarországon. Az adatokat az Rtl.hu kérte ki a KSH-tól, az összesítés szerint a 2022-es népszámlálásban 10 030 azonos nemű élettársi kapcsolatot vettek számba, és összesen 4125 kisgyereket nevelnek azonos nemű párok.                                                                                                                                              

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux