Ugrás a tartalomra
x

Orbán Viktor: A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás + videó

Orbán Viktor elmondta, hogy miért fogják megvédeni a gyermekvédelmi törvényt Brüsszel támadásaitól. A Fidesz a miniszterelnök gondolatait tartalmazó videót a közösségi oldalára töltötte fel.

 

A videóban Orbán Viktor arra hívja fel a figyelmet, hogy egyenesen kell beszélnünk.

"A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. A felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék." – mondta.

A miniszterelnök azt is elmondta, nem az a lényeg, hogy megbolondult a világ és egyesek miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak.

"Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant." – hangoztatta.

"Ez itt Magyarország!" – emelte ki a miniszterelnök. Hozzátette: itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének.

"A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!" – mondta. Hozzátette: Ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz.

"Azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyerekeinket" – hangsúlyozta. Hozzátette: az efféle dolgoknak semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskolákban.

A videó végén pedig arra kérnek mindenkit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt, aminek van ezzel a témával kapcsolatos kérdése is.

www.magyarnemzet.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux