Ugrás a tartalomra
x

Svédország: Nem, kedves közép-európai konzervatívok, nincsenek „maszturbálószobák” az óvodáinkban

Most épp egy lengyel oktatási hivatalnok támadta be a svédeket egy teljesen értelmetlen váddal.

Arra kellett pazarolnia az idejét a varsói svéd nagykövetség munkatársainak, hogy külön közleményben cáfolják egy lengyel oktatási hivatalnok kijelentését, mely szerint Svédország óvodáiban „maszturbálószobákat” tartanak fent a gyerekek és a tanárok számára, írja a Notes from Poland. A közleményben „abszurdnak és hamisnak” nevezték a vádakat.

Pontosan azt írták:

"A svéd óvodákkal kapcsolatban abszurd és valótlan állítások hangzottak el. Sajnálatos, hogy a Svédországról szóló álhíreket ilyen módon terjesztik. Most is fontos kiemelni, hogy mennyire fontos a tények ellenőrzése és a megbízható információforrások keresése."

 

A kijelentést az a Barbara Nowak tette, aki már korábban is szürreálisan rasszista, homofób és transzfób meglátásaival került be a sajtóba. A nő az ország déli részén található, 3,4 millió lelkes Małopolska, a Krakkó központú vajdaság oktatási biztosa.

A „szakember” egy nemrég adott interjúban arról beszélt, hogy a WHO, az ENSZ egészségügyi szervezetének célja az, hogy a gyerekeket minél korábban szexre sarkallja, és ezt a célt szolgálják a „maszturbálószobák” is Svédországban, ahol szerinte a tanárok elégítik ki a gyerekeket. Amikor megkérdezték tőle, hogy mégis honnan veszi ezt, azt mondta, hogy Svédországban élő tanárok és ismerősei mesélték neki.

Ezután áttért következő témájára, mely szerint Németországban azt tanítják a gyerekeknek, hogyan lehet LMBTQ-barát bordélyházakat üzemeltetni.

A svédek elleni hangulatkeltés nemcsak Lengyelországban, hanem Magyarországon is jelen volt az utóbbi időkben, főként az ország NATO-csatlakozási kérelme kapcsán, amelynek ratifikációját a magyar kormány hosszú ideig húzta. Bencsik András „agyilag sérült idiótáknak” nevezte a svédeket, Bayer Zsolt szerint pedig „a svédek acsarkodnak, aljasul, pofátlanul, hitványul”.

www.rtl.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux