Ugrás a tartalomra
x

Black Cat valóban biszexuális az Insomniac Pókember-játékaiban

Akárcsak képregénybeli megfelelője, a videojátékos karakter is mindkét nemhez vonzódik – ahogy azt a Marvel's Spider-Man 2 is megerősítette.

A képregényeket lelkesen olvasó Pókember-rajongók valószínűleg már tudják, hogy Black Cat-ről (Fekete Macska), Pókember szövetségeséről már régebben megerősítették, hogy biszexuális (a Black Cat képregénysorozat 7. számában Odessa Drake-kel csókolózott, de utalás már korábban is volt rá). A karakter a Marvel's Spider-Man DLC-trilógiájában már szerepelt, de a nemrég megjelent Marvel's Spider-Man 2-be is bekerült, de mivel technikailag egy új karakter egy másik univerzumban, nem lehettünk biztosak benne, hogy végül is melyik nemhez vonzódik.

A Marvel's Spider-Man 2-vel azonban az Insomniac tisztán és világosan bemutatta, hogy Black Cat biszexuális – innentől spoilerek. Black Cat a sztori egy pontján elmagyarázza Miles-nak, hogy van egy barátnője Párizsban, aki bajban van, és szüksége van a segítségére. Ez egy elég egyértelmű utalás, azonban a játékban több LMBTQ+ tartalom is található, ami vélhetően ismét ki fogja csapni a biztosítékot néhány játékosnál – ahogy a Forbidden West DLC-je esetében is történt.

Ettől függetlenül klassz dolog, hogy az Insomniac képregényhű maradt Black Cat esetében és nem variálták meg nagyon a karakter háttértörténetét és motivációit. A Marvel's Spider-Man 2 már megvásárolható PS5-re például a Konzolvilág webshopjában.

www.pcguru.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux