Ugrás a tartalomra
x

„Patrik a férjem és én az övé” – Osváth Zsolt egybekelt párjával

Osváth Zsolt több mint nyolc év után egybekelt párjával, Patrikkal. A házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettek. Azonban gyermeket nem fogadhatnak örökbe, amit nagyon szeretne a pár.

„Írhatnám, hogy igazak a pletykák, a hírek. De nincsenek ilyen hírek vagy pletykák, hiszen közel száz ember hetek óta őrzi a titkunkat. De ennek vége: egybekeltünk!” – kezdte Instagram-bejegyzését Osváth Zsolt, amelyben lerántotta a leplet titkukról.

Bár már bejegyzett élettársi kapcsolatban vannak, egyvalamit nem tehetnek, mégpedig nem fogadhatnak örökbe, ami zavarja Osváth Zsoltot, de mindenkit megnyugtatott:

"Senki ne aggódjon, arra az útra is rálépünk hamarosan. Meglehet, sokan gondolják, a papír nem számít. Valóban nem. De a szeretteid körében, a szerelmünket ünnepelve esküt tenni, életünk eddigi legcsodálatosabb napja volt. És ez számít. Patrik a férjem és én az övé. Nincs feleség, nincs menyasszony. Férfiak vagyunk, továbbra is" – írta.

Az esküvőről több képet is megosztott a közösségi médiában a youtuber, műsorvezető, amiből látszik, hogy semmiben sem különbözött a ceremónia egy esküvőtől, sőt még légtáncprodukció is volt.

 

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux