Ugrás a tartalomra
x

Osváth Zsolt és vőlegénye külföldre költözik – Gyereket akarnak vállalni

Osváth Zsolt és vőlegénye hamarosan külföldön folytatják tovább az életüket, mivel meleg párként úgy érzik, ott nagyobb eséllyel tudnának családot alapítani. Az is kiderült, melyik országba mennének.

Osváth Zsolt még januárban számolt be arról, hogy esküvőre készülnek a kedvesével, Patrikkal. Már 8 éve alkotnak egy párt, de szeretnék végre megpecsételni a szerelmüket egy ceremónia keretein belül is. A tartalomgyártó elmesélte, hogy már megtalálták a vidéki álomhelyszínt, meg is egyeztek a tulajdonosokkal, a dekort is átbeszélték, végül azonban váratlan módon visszamondták a foglalásukat.

Mint mondta, úgy gondolja, a szabolcsi kúria nem azt nehezményezte, hogy egy meleg párról van szó, hanem hogy nyíltan baloldali nézeteket vall a videós. Zsoltiék ennek ellenére nem mondtak le az esküvőről, arról viszont egyelőre igen, hogy Magyarországon alapítsanak családot.

"Külföldre fogunk költözni. Az, hogy ez egy éven belül vagy öt éven belül történik meg, nem tudjuk. Elkezdtünk lakást nézni Bécsben" - árulta el a legújabb videójában a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, aztán hangsúlyozta:

"Mondhatnám azt, hogy nincs köze ennek a politikához, de nyilván van. Elkezdtük tervezni a kinti életünket. Nem azért megyünk el, mert nem szeretnénk itt lenni, hanem azért, mert a céljainkhoz nem megfelelő ennek az országnak a jogrendszere" - fejtette ki Zsolti.

 

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux