Ugrás a tartalomra
x

Keserűséget szült az Orbán család pápás fotója

A Család az család kampány kezdeményezője szerint a miniszterelnök gúnyolódik velük.

Rosszulesett a Család az család kampány kezdeményezőjének, Pál Mártonnak, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Ferenc pápával közös családi képe alá azt írta a Facebookon, A család az család.

Pál Márton párjával, Ádámmal közösen két örökbefogadott gyermeket nevel. A gyámhivatal visszavonta Ádám örökbefogadói engedélyét, ők bírósághoz fordultak, és nyolc hónap múltán született ítélet, amely mellettük döntött.

Pál Mártonnak pénteken este küldte el egy ismerőse a miniszterelnök posztját. A fotó alá írt üzenetből cinizmust érez. Szerinte a miniszterelnök gúnyt űzött belőlük, a Család az család kampányból és mindazokból, akik támogatták. Meggyőződése, Ferenc pápa ha tudta volna, nem járult volna hozzá, hogy ilyen tartalmú üzenettel jelenjen meg egy őt ábrázoló kép.

 

„A legkellemetlenebb pedig az, hogy mi soha nem vontunk kétségbe az olyan családokat, mint ami a képen látható. Annyit kérünk csupán, hogy a mi gyerekeinknek is azonos jogai és lehetőségei legyenek. Nem többet és nem kevesebbet. A célunk az, hogy megmutassuk, hogy a családok sokszínűek, amitől szerintünk a családok fogalma erősödne és nem gyengülne” – írja Pál Márton.

Megemlíti, hogy a képen a miniszterelnök családjának egy része látható – a miniszterelnök fia tényleg hiányzik a fotóról.

 

 

www.magyarnarancs.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux