Ugrás a tartalomra
x

A tökéletes otthoni erotikus masszázs titka

Közeledik a Valentin-nap. Ha nem terveztek külön programot aznapra, egy kellemes otthoni masszással azért fel tudjátok dobni az estét. Adunk hozzá egy kis segítséget. A könyveket a címekre kattintva tudjátok elérni.

Egy jó masszázs olyan mint egy hatékony görcsoldó, amely nem csak a test görcseit, hanem az elméjét is képes hatékonyan és finoman oldani. A masszázs azonban nem csak oldja a fizikai és lelki stresszt, hanem egy kis pikantériával töltve erotikus örömszerzőként és használható.  

Az erotikus masszázs igazából nem olyan nagy ördöngösség, mint amilyennek elsőre tűnhet. Ahhoz, hogy szuper erotikus masszázs élményét nyújts partnerednek, nem kell elvégezned egy masszázstanfolyamot, elég ha odafigyelsz néhány apróságra.

Ha a cikkben olvasottak szerint jársz el, partnered egészen biztosan könyörögni fog majd neked a következő masszázsért. Nem beszélve arról, hogy olyan kényeztetés ez, amelyet valószínűleg hamarosan viszonoznak majd.

1. Készítsd elő a terepet!

Az első és talán egyben legfontosabb lépés az intim masszázs terepének előkészítése, a hangulat megteremtése. A masszírozás során nagyon fontos, hogy partnered kellően ellazuljon, maximálisan ki tudjon kapcsolni és rá tudjon hangolódni a rá váró kényeztetésre. A masszírozás helyszínén legyen rend és tisztaság. Ha teheted, húzz a hangulathoz illő, bordó ágyneműt, esetleg hasonló színű sötétítőt, függönyt. Ha igazán romantikus kedvedben vagy, hints el néhány rózsaszirmot az ágyon és/vagy annak környékén. Gyújts meg néhány illatos gyertyát, használj illóolajat, vagy fokozd tovább a hangulatot egy kellemes füstölő segítségével.

A masszírozás előtt készíts elő a masszázsolajat is, hogy mikor szükség lesz rá, kéznél legyen. Ha igazán különleges élményt szeretnél nyújtani, válassz különleges bizsergető, melegítő, hűsítő olajok közül.

A masszírozás során az andalító félhomály, a buja színek, a csábító illatok nagyban hozzájárulnak a relaxált állapothoz, a hangulat és így az élmény fokozásához.

Ha megvannak az alkalomhoz illő színek, fények és illatok, nem marad más hátra, mint a megfelelő zeneszámok kiválasztása! Válassz keleties, meditációs zenét ám ügyelj rá, hogy az ne túl hangosan, sokkal inkább kellemesen halkan szóljon.

2. Vegyél fel egy szexi ruhát

Ha a terep készen áll, következhet a masszőr alkalomhoz illő "előkészítése".

Ha valóban le szeretnéd nyűgözni partnered, válassz erre az alkalomra egy különlegesen szexi, lenge ruhát. (Olyat, amit aztán alkalom adtál könnyen le tudsz vetni.) Vigyázz azonban, hogy a ruha ne tévessze meg a partnert, te most elsősorban nem a szemlélnivaló, huncutkodásra kész alany, hanem a magabiztos és határozott masszőr vagy. Próbáld meg minél jobban beleélni magad a szerepbe és masszírozás előtt, illetve annak során vedd át az uralmat a párod felett. Masszírozás előtt küldd el fürödni, ahogyan az igazi profi masszőrök is teszik, majd anélkül, hogy felöltözne mutasd meg neki, hogy hová és miként feküdjön a masszázshoz.

3. Készítsd elő partnered 

Azt a pontot lényegében fentebb már említettük. Miután partnered hazaér a hosszú munkaórák után, kedvesen küldd el zuhanyozni. A zuhanyzás jól fog neki esni, nem beszélve arról, hogy sokkal kellemesebb felfrissülve terülni el az ágyon, mint izzadtan, porosan. Míg ő zuhanyzik, vagy fürdik, említsd meg neki, hogy ha végzett, már nem kell felöltöznie. (Ezt a mondatot kiejtve a szádon hamarosan kezdheted is a masszázst, hiszen a párod valószinűleg nagyon gyorsan végez majd a tisztálkodással.)

4. Kényeztesd partnered izgató erotikus masszázzsal

Bizony, el is érkeztünk az utolsó ponthoz, magához a lényeghez, a masszírozáshoz. (Bár valóben ez a lényeg, hidd el az előzetes felkészülés, a hangulat megteremtése nem sokkal kevésbé hangsúlyos szerepet játszik a kényeztetés során, mint maga a masszírozás.)

Fektesd a partnert a hasára, majd kend be a hátát masszázsolajjal. A különleges masszázsolajok között már vágykeltő, izgató hatásút, melegítő, vagy bizsergető érzést keltőt is találsz, kísérletezz bátran!

Ha mindezzel megvagy, tényleg jöhet az erotikus masszázs!

Miután kiadagoltad a maszázsolajat, oszlasd el azt finom, hosszú, és lassú mozdulatokkal a partner testén. A masszírozást kezdd egészen fentről, a vállaktól. A mozdulatok legyenek határozottak, de ne túl erősek. Ne feledd, hogy ez most elsősorban egy erotikus masszázs, így nem kell, hogy túl erős nyomást gyakorolj masszírozás közben. Két testrész masszírozása között hints el partnereden 1-1 puszit, harapást, majd folytasd a masszírozást, mintha mi sem történt volna. Hidd el, ezzel garantáltan megőríted majd. (A szó pozitív értelmében.)

A vállak után térj át a hát és a lapockák masszírozására.  A lágy félhomály, az andalító zene és a finom masszírozás könnyen álomba is ringathatja a munkából nem rég hazatért „pácienst”, ezt megelőzve hass a meglepetés erejével és minden előjel nélkül térj át a fenék masszírozására. Igyekezz érzéki mozdulatokkal néha-néha kicsit erősebben szorítva masszírozni. A fenék után térj át a combok, lábszár, majd (ha nem túl csiklandós) a talpak masszírozására.

Mikor pedig már azt hinné, hogy végeztél a masszázzsal, kérd meg, hogy forduljon át a hátára.

Bizony, most fog kezdődni a szex masszázs izgalmasabb része!

Tipp: Az erotikus masszázs során az egyik kulcskifejezés, hogy: lassan. A lassú tempóra két dolog miatt van szükség: így lesz hatékony a masszírozás és így tudod a végletekig felcsigázni partnered.

Ahogyan korábban, most is fentről, a vállaktól indíts. Fokozatosan haladva juss el a mellkasig, ott pedig időzz el kicsit a mellbimbók környékén. Férfiaknál és nőknél egyaránt izgató hatású e területek stimulálása.

Ezt követően olykor-olykor már megengedheted magadnak, hogy elkalandozz a legintimebb testrészek irányába, de ne érints meg az addigra valószínűleg már a vágytól tűzben égő testrészt. A dolog egyre nehezebb lesz, a partner ugyanis valószínűleg meg próbál majd kizökkenteni és meg próbál majd meggyőzni, hogy térjetek át a „lényegre”. Ha igazán profi erotikus masszázst szeretnél végrehajtani, akkor bizony nem szabad engednek a kísértésnek. A masszírozás és csak az folytatódik még egy rövid ideig, egészen addig, míg a végletekig nem fokozódik a vágy.

A finnish: Mikor már a végletekig feszítetted a húrt, rajtad áll majd a döntés, hogy miként ér véget a történet. Határt csak a fantáziád szabhat.

Néhány könyv segítségképpen:

Michaela Riedl - Jürgen Becker: Lingam-masszázs 

A ​lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is.
A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.
A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.

Terry Sanderson - Meleg ​Kámaszútra

Erről a könyvről már olvashattátok ajánlónkat itt.

 

Kamasutra Gay Illustrated Manual 2015

Bár a könyv csak spanyol nyelven elérhető, gazdagon illusztrált, így találhattok benne ötleteket.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux