Ugrás a tartalomra
x

Programajánló Valentin napra

Ha van időnk,érdemes erre a napra valami különlegesebb programot szervezni. Ilyen lehet például Magyarország első fénymúzeuma.

Light Art Múzeum

"Mi vagyunk az egyetlen művészek által alapított múzeum Magyarországon. Látogasson el hozzánk, hogy Ön is megismerhesse úttörő, történelmi jelentőségű kiállításaink változatos választékát. A gyorsan változó világunkban való tájékozódás nem csak közösségi tapasztalatot igényel, de egy igazságosabb és méltányosabb társadalomban való létezés örömével is megajándékoz bennünket."

 

Az V. kerületi Hold utca és a Vadász utca közötti épületet Czigler Győző 1892 és 1896 között építette, amelyben egy termelői piac üzemelt. Ez által a piac egyben egy közösségi térként is szolgált a környéken élők számára, viszont a turisták is szívesen látogatták a kiváló elhelyezkedésének és a sajátos bájának köszönhetően. A több mint 2000 m2-es eklektikus csarnok több mint 190 állandó és 80 ideiglenes üzletnek adott otthont.

A jegyvásárlás elérhető itt.

Ha valami izgalmasabb élményre szavaztok, felkereshetitek Európa egyik legpajzánabb erotikus szabadulószobáját: 

Fallost18+ szabadulószoba

Nem mindennapi helyszínnel és környezetben várnak titeket, vicces, és pajzán élményeket ígérnek. A mindent a szemnek – semmit a kéznek szabály itt nem érvényesül! Szabad mindent megfogdosni, hiszen nem lehet tudni, minek lesz jelentősége a későbbiekben.Nincs más dolgotok, mint megtalálni a sárkány hét hancúrlécét és helyére illeszteni azokat.
Szigorúan 18 éven felülieknek!

Erotikus panoptikum, Keszthely

A kiállítás 3 év alatt készült el,a Képzőművészeti Egyetem szobrászművész jelöltjei készítették, a nem kis kihívást jelentő két tucatnyi szilikonfigurát. A korábbról ismert viaszfigurákkal szemben (Madame Tussaud panoptikuma), a szilikonból készültek élethűbbek,tökéletes bőrhatásúak, a megtévesztésig valós élőlények illúzióját keltik.A modelleket gipsz ágyba fektették,majd annak megkötésekor két felé vágták.Ebbe, az így keletkezett üregbe öntötték a szilikont mely megkötése után tükörképe lett élő gazdájának.A mintául szolgáló hölgyek és urak,szintén az egyetem hallgatói közül kerültek ki.

A világon egyedülálló kiállítás az amszterdami és prágaival szemben, újszerűségével,merész naturalizmusával- a látogatók szerint- igazi kuriózum; eddig nem látott erotikus csemege. Belépés csak 16 éven felülieknek, prűdek és nyárspolgárok reményeink szerint fiatal korúnak minősítve magukat, távol maradnak tőlünk.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux