Ugrás a tartalomra
x

“Gyűlöletbeszéd monitorozó munkatársat” keres a Háttér Társaság

Az “LMBTQI aktivizmus” terén szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Nem sokkal azután, hogy Novák Katalinnál járt a Háttér Társaság delegációja, a szervezet álláshirdetést tett közzé az interneten, melyben azt írják: “gyűlöletbeszéd monitorozó munkatársat” keresnek.

A feladatkört a következőképpen határozza meg a hirdetés: “A közösségi médiában megjelenő gyűlöletbeszéd felkutatása, adminisztrálása. Ennek keretében a legnépszerűbb közösségi média felületek monitorozása, a fellelt gyűlöletbeszéd meghatározott rendszer szerinti rögzítése, adatok feldolgozása, jelentések készítése, részvétel a nemzetközi projektben résztvevő partnerekkel folytatott találkozókon és képzéseken.”

A munkavégzés nem helyhez kötött (nagyrészt távmunka), s csak heti 10 órát kell dolgozni, amiért havonta nettó 82-120 ezer forintot ajánlanak.

Ahogy az álláshirdetéseknél lenni szokott, itt is megadják, hogy mely dolgok jelentenek előnyt a kiválasztási folyamat során.

Egyik ilyen az “LMBTQI aktivizmus” terén szerzett tapasztalat, de a jogász végzettség vagy a civil szervezeti munkában szerzett tapasztalat is hozzásegítheti a pályázót, hogy végül ő töltse be ezt a rendkívül fontos pozíciót.

Ha esetleg valaki úgy gondolja, hogy ez lenne álmai munkahelye, és valójában mindig is “gyűlöletbeszéd monitorozó munkatárs” akart lenni, a hatter@hatter.hu e-mail címre december 9-ig küldheti el a szakmai önéletrajzát. Fontos, hogy az elektronikus levél tárgya “gyűlöletbeszéd monitorozó munkatárs” legyen.

 

magyarjelen.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux