Ugrás a tartalomra
x

Egy amerikai tévé csinált egy interjút a melegbárban lövöldöző férfi apjával, de mindenki jobban járt volna, ha nem teszi

Pár napja öten meghaltak és tizennyolcan megsérültek, amikor egy fiatal férfi lövöldözni kezdett egy coloradói melegbárban. Az elkövetőt még ott helyben civilek elkapták és megverték. A CBS8-as csatorna azóta megtalálta a fiú apját, és csinált vele egy elég súlyos interjút.

Mint kiderült, a férfi MMA-harcos volt, aztán pornózni kezdett, olyan remekművekben szerepelt, mint a My MILF Boss 8, az I Wanna Get Titty Fucked, vagy épp a Latina Slut Academy (a fordítástól most eltekintenénk). Volt methfüggő, és mormonnak vallja magát, de az egyház szerint már nem aktív tag a férfi.

A férfi évek óta nem látta a fiát, aki hat hónapja váratlanul felhívta őt, de gyorsan össze is vesztek a telefonban, és azóta sem beszéltek.

Az apa most elmesélte, mit érzett, amikor a fia ügyvédje felhívta, hogy lövöldözött egy klubban.

„És akkor így kiderült, hogy egy melegbár. Mondom, istenem, meleg? Megijedtem, baszki, meleg? És nem meleg, és mondom, fuhh.”

Erről a vonalról később sem tudott lejönni a férfi: „Nem tudom, mivel vádolják. Állítólag egy melegbár is az ügy része. Nem tudom, mi a francot keresett egy melegbárban”, majd amikor a riporter elmondja neki, hogy mi a vád (5 ember meggyilkolása stb), akkor azzal folytatja, hogy

„Oké, rendben, basszus, ezzel vádolják, örülök, hogy nem meleg”.

„Konzervatív republikánus vagyok, mi nem csinálunk meleg dolgokat”, mondja.

A férfi azt is hozzáteszi azért, hogy nincs elfogadható indok arra, amit a gyereke tett. „Nincs bocsánat arra, hogy embereket ölsz. Ez nem válasz”, mondja a férfi, aki sajnálatát fejezte ki az áldozatok családjainak.

Kiderül az is, hogy olyannyira nem volt jó a kapcsolata a fiával, hogy a hat hónappal ezelőtti telefonhívás előtt azt hitte, nem is él. A bírósági iratok szerint a lövöldöző férfi 2016-ban meg is változtatta a nevét azzal az indokkal, hogy megvédje magát és a jövőjét az apjától, és annak bűnözői múltjától. Ekkor az anyja felhívta az apát, és azt mondta, a fiú öngyilkos lett és meghalt. Kiderült az is az ügyvédi beadványokból, hogy a lövöldöző nembináris neműnek vallja magát, és semleges névmásokat használ a férfi/nő helyett.

Azt is elmondta, hogy a fiút gyerekkorában is dicsérte az erőszakos viselkedésért. „Mondtam neki, hogy ez működik. Gyors, és azonnali eredményt hoz”.

A csapongó interjú egy viszonylag hosszú változatát itt nézhetik meg angolul:

 

 

www.telex.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux