Ugrás a tartalomra
x

Puyol: Elnézést kérek az ügyetlen viccért

„Tévedtem. Elnézést kérek az ügyetlen viccért, nem volt mögötte rossz szándék, de egyáltalán nem volt helyénvaló. Megértem, hogy sértő lehetett. Minden tiszteletem és támogatásom az LMBTQA+-közösségé” - posztolta Carles Puyol, a Barcelona legendás focistája vasárnap este.

A minibotrány háttere, hogy Puyol egykori válogatottbeli csapattársa, a Real Madrid korábbi kapusa, Iker Casillas vasárnap délután látszólag coming outolt a Twitteren. Azt írta: „Remélem tiszteltek: meleg vagyok”. Puyol erre azt reagálta: „Ideje elmesélnünk a történetünk, Iker ”

Másfél óra után eltűnt Casillas posztja, majd azzal magyarázta a történteket, hogy feltörték a fiókját. „Meghekkelték a fiókot. Szerencsére már minden rendben. Elnézést kérek minden követőmtől. És természetesen még inkább elnézést kérek az LMBT-közösségtől. ”

 

 

Ezután Puyol is törölte saját viccelődését.

Egy tavaly tényleg coming outoló ausztrál focista, Josh Cavallo csalódott Casillasban és Puyolban. „Azt látnom, hogy példaképeim, a játék legendái gúnyt űznek a coming outból és a közösségemből, ez több mint tiszteletlenség” - írta.

www.444.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux