Ugrás a tartalomra
x

Az Universal Pictures felkarolta: hamarosan a mozikban az első homoszexuális romantikus vígjáték

„Emlékszel a heteroszexuális emberekre?” – hangzik el a Bros című film előzetesében. „Igen, jól kifutottak” – jött a válasz. Szeptemberben jelenik meg a mozikban az első olyan nagy stúdió által készített romantikus vígjáték, amely szakít a heteronormatív formával – írja a NBC News.
A Bros sztárjai szerint itt az ideje, hogy a heterók is élvezzék a homoszexuálisokról szóló romantikus komédiákat. Billy Eichner és Luke Macfarlane új vígjátékukkal, a Bros című filmjükkel vállaltan szakítani kívánnak a heteronormatív formával.

Az Universal Picture fel is karolta Billy Eichner filmjét, amelynek összes főszereplőjét valóban nyíltan LMBTQ-színészek alakítják.

„Büszkébb és izgatottabb nem is lehetnék a Bros teljesen nyíltan LMBTQ szereplőgárdájának történelmi jellege miatt. Miután a queer színészek évtizedeken át csak a partvonalról figyelhették, ahogy a heteró színészek művészileg és szakmailag is tőkét kovácsolnak az LMBTQ-karakterek megformálásából, egy régóta esedékes álom vált valóra azzal, hogy összeállíthattuk ezt a figyelemre méltó szereplőgárdát” – nyilatkozott Eichner.

A film Billy Eichner a Billy és az utca embere és a Nehéz emberek című filmek írójának az agyszüleménye, aki nemcsak társszerzője, hanem főszereplője is a homoszexuális vígjátéknak.

Eichner a rá jellemző módon az önirónikus, cinikus főhőst alakítja Bobby néven, aki a történet szerint nagyjából föladta, hogy elviselhető párt találjon. Azonban ekkor találkozik a látszólag tökéletesnek tűnő Aaronnal, akit Luke Macfarlane alakít.

www.hirado.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux