Ugrás a tartalomra
x

Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől drMáriás új festményén

Szokás szerint az aktuálpolitikai események szolgáltak ihletül. 

„Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől, megáldja őket, majd megkéri, hogy legyenek szolidárisak a hamarosan hozzájuk a városból menekülő hetero állatokkal és emberekkel.” 

Ezt a címet adta az ismert festőművész, drMáriás legújabb alkotásának. A művéhez fűzött történet szerint a dobogókői erdőben van egy kis köztársaság, amelyet az LMBTQ állatok kiáltottak ki maguknak, s itt évtizedek óta paradicsomi béke és szeretet honol. Amikor azonban tömegesen kezdtek hozzájuk érkezni a városi emberek, idilli békéjüknek vége lett: kisajátították legszebb tisztásaikat, a vizekhez való hozzáférésüket, kunyhókat építettek össze-vissza gyönyörű erdejükben, hangoskodni és erőszakoskodni kezdtek. Ekkor az állatok közösségének ügyvédje, a róka felhívta Orbán Viktort és segítséget kért tőle a helyzet megoldására.

„Viktor hamarosan a helyszínre érkezett, bocsánatot kért tőlük a múltban történt kellemetlenségekért, az ellenük való kampányolásért és a velük való riogatásért, majd megígérte, hogy megvédi őket, amennyiben cserébe területük egy részét átengedik a heteró állatoknak és embereknek. Az állatok gyanakodva hallgatták az Assisi Szent Ferencnek öltözött miniszterelnököt, de mivel nem volt más választásuk, belementek az ajánlatába. Ekkor Viktor megáldotta őket és a nyelvükön szólva köszönetet mondott nagylelkű szolidaritásukért és befogadásukért, amivel párhuzamosan az emberek egy újabb jelentős csoportja a háttérben megkezdte a letelepedést” - fejeződik be drMáriás ismertetése. 

 

www.nepszava.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux