Ugrás a tartalomra
x

Kopogás a kunyhóban előzetes: Posztapokaliptikus horror M. Night Shyamalantól meleg párral, Marvel- és Harry Potter-sztárokkal

Magyar szinkronos előzetest kapott Paul Tremblay regényének adaptációja, amely 2023-ban kerül a mozikba.

A meleg pár Eric és Andrew, lányukkal Wen-nel egy távoli faházban nyaralnak egy csendes New Hampshire-i tónál. A legközelebbi szomszédaik több mint két mérföldre vannak mindkét irányban, egy göröngyös földúton.

Egy délután, miközben Wen szöcskéket fog a kertben, váratlanul egy idegen jelenik meg a felhajtón. Leonard a legnagyobb férfi, akit Wen valaha látott, de fiatal, barátságos, és szinte azonnal elnyeri a kislány rokonszenvét. Leonard és Wen beszélgetnek és játszanak, amíg Leonard hirtelen bocsánatot nem kér, és azt mondja Wen-nek: "Semmi sem a te hibád abból, ami most történni fog". Ekkor további három, fegyveres idegen érkezik a kunyhóhoz. Miközben Wen beszalad, hogy figyelmeztesse a szüleit, Leonard utána kiabál: "Az apád nem fog minket beengedni, Wen. De be kell jutniuk. Szükségünk van a segítségedre, hogy megmentsük a világot."

A film főszerepeit a melegségét nyíltan vállaló Jonathan Groff Bio, és Ben Eldridge játsza.

Groff 2009 októberében coming outolt, a washingtoni LMBT közösség szószólója. Ebben az évben kezdett el randevúzni Cavin Creellel, de 2010-ben szakítottak. Ugyanebben az évben Groff Zachery Quintóval kezdett randevúzni.Megerősítették kapcsolatukat 2012. szeptemberberében, de 2013 júliusában szakítottak. Groff jelenleg egyedülálló. Bővebben itt olvashattok róla.

A 34 éves amerikai színész, Ben Eldridge 2020 júniusában az "LMBT büszkeség" hónapjában coming outolt, a hivatalos Instagramm oldalán.Eldridge 1972-es fényképeket tett közzé az oldalán, amikor Amerikában az egyik első LMBT felvonulásra sor került. Ezen a napon transzneműek vettek részt a békés tüntetésen, valamint olyan aktivisták, mint Silva Rivera és Marsha Johnson. A fekete-fehér fényképsorozatot egy videofelvétellel fejezte be: Ben a barátjával ül egy bárban, és finoman arcon csókolja.Hogy ki ő,azt nem árulta el, csak annyit,hogy nincs köze a show üzlethez.

 

 M. Night Shyamalan írja és rendezi a filmet 2023. február 2-án érkezik a mozikba. 

 

www.mafab.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux