Ugrás a tartalomra
x

A férfi homofób és rasszista botrányt okozott a repülőgépen, a munkáltató azonnal kirúgta

Egy férfi, aki a közelmúltban homofób és rasszista randalírozásba kezdett egy repülőgépen, gyorsan rájött, hogy a tetteinknek bizony következményei vannak. 

A videófelvételeken látszik a férfi, aki zavarta a székszomszédját, és aki a videón bevallja, hogy "kissé ittas volt". Miközben a személyzet megpróbálta kiszállítani a járatról, az utasokat és a légikísérőket egyaránt "liberális f***"-nak hívja.  

Az amerikai pletykaoldal, a TMZ felvételeket szerzett az esetről, amely közlésük szerint augusztus 30-án történt egy Philadelphiából Dallasba tartó repülőgépen. 

Miközben a légiutas-kísérő megpróbál segíteni a férfinak a táskája után kutatni az ülések  feletti rekeszből, a férfi azt mondja: "Nyilvánvalóan egy fehér férfi vagyok, aki fekete táskát választott, mert rasszista vagyok", és hogy a táskája "jobb táska, mint amit a legtöbben megengedhetnek maguknak."

A férfi ragaszkodik hozzá, hogy nem csinált mást, mint hogy sokat ivott, ezért ittas volt.

Miközben távozott a gépről(a táskájával), azt kiabálta: "Remélem, mindannyian, ti liberális faszok, lezuhantok a kurva repülővel."

Ezután bizarr módon kijelenti: "Vegyészmérnök vagyok", hozzátéve: "A GlaxoSmithKline-nek dolgozom" (egy gyógyszerészeti és biotechnológiai cég) 

A TMZ megkeresésére a GSK válaszolt az oldalnak, és kijelentették: "Azonnal lefolytattuk a vizsgálatot, és az illető csütörtöktől már nem dolgozik a GSK-nál. A megjegyzései elítélendőek voltak, és nem tükrözik a vállalati kultúránkat. A GSK-nál a sokszínűséget, és a befogadást valljuk, és elkötelezettek vagyunk elvekben és gyakorlatban is egy olyan környezet fenntartása mellett, amely tiltja a diszkriminatív magatartást és egyenlő esélyeket biztosít minden személy számára.""

www.attitude.co.uk

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux