Ugrás a tartalomra
x

Színes iskolafalakat festetne át az etyeki polgármester, mert az „szivárványos” propaganda

A helyi iskolát roppant csinosra renoválták, de a polgármesternek különös képzetei támadtak a színes iskolafalak láttán. Facebook-oldala alapján véleménye nem találkozott a lakosokéval. Még a csillámfaszláma is előkerült a vitában.

Eléggé hevesen reagált Etyek fideszes polgármestere az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola felújítása során elkészült színes falfestésekre. A 444 szúrta ki, hogy Zólyomi Tamásnak nem tetszett többek közt egy színes mandala, amit „szivárványos” propagandának titulált három nappal ezelőtti Facebook-posztjában.

Az iskola felújításával nagyjából elégedett volt, de a falakat újra lefestetné, fehérre.

A kommentek között nagy hadakozás robbant ki, aminek során Zólyomi egészen különös megjegyzéseket is tesz, itt egy részlet egy hosszabb okfejtéséből a témában:

"Vajon miért kavart a téma ekkora port?
Mert politika van az iskolánkban!
A világ a hamis “szivárványokkal”, az aberrált szexvideókkal, az erőszakos videójátékokkal, a drogokkal, a prideokkal és a nemek közötti divat alapú átjárhatósággal az ördög munkája!
Az iskolában a hagyományokra, hazaszeretetre, becsületre, szorgalomra és minden jóra kell nevelni gyermekeinket!
A gyermekek 12 éves korukig minta és példa követőek, az infrastruktúra is meghatározó a nevelésükben!
A cigarettázó, pöfékelgető, csikkeket szétdobáló tanárok ugyan úgy nem jó irányban viszik a gyermekek szellemi és testi fejlődését, mint a csillámfaszlámás videók!"

A csillámfaszlámát egy korábbi kommentben említi egyébként.

 

24.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux