Ugrás a tartalomra
x

Lakatos Márk válaszolt Bayer Zsoltnak: „Ez egy homofób hergelés! Tök jó, hogy te a gazdidnak a mondatát így interpretáltad”

„Nem annak kell nekimenni, aki a társadalmi problémákról, például a szegénységről beszél, hanem annak, akinek ezen problémák megoldása lenne a feladata, de nem teszi” – mondta a stylist többek között az RTL.hu-nak.

Lakatos Márk stylistnál is kiverte a biztosítékot a rezsicsökkentés módosítása, ezért egy paródiában idézte fel Orbán Viktor korábbi szavait: mi nem fogunk megfagyni télen. Bayer Zsolt kormánypárti publicista nem hagyta szó nélkül, és véleménycikkében arról ír, hogy a stylist „egyesít magában mindent, ami korunk hőseire jellemző”. Majd hozzátette: "Jaj kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd, a döntő pillanatban. Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe...”

Bayer írására Lakatos Márk egy újabb videó-üzenettel válaszolt.

"Drága Zsolti, Csillagszóró! Azt, hogy te minek tartasz engem, meg hogyan személyeskedsz, azt hagyjuk is, mert igazából ez a része egyáltalán nem érdekel! Viszont az tökre tetszett, hogy azt mondod: fölteszem a kérdést, szüljünk-e vagy megfagyjunk télen. Ezt egy értelmetlen, értelmezhetetlen baromságnak tartod és nagyon jó, hogy ezt mondod, mert én is így gondolom, csak képzeld el, hogy ezt a mondatot Orbán Viktor mondta!"
- válaszolta Bayernek. Szerinte a két dolog egyáltalán nem függ össze, sőt, szerinte teljesen tendenciózus ferdítés, propaganda összeállítani ezeket.

"Ez egy homofób hergelés! Tehát, tök jó, hogy te, - aki gyakorlatilag az ő tányérjából eszel - a gazdidnak a mondatát így interpretáltad, hogy értelmezhetetlen, értelmetlen baromság. Köszönöm, Te mondtad ki az igazságot! Puszi Zsolti"

A stylist az RTL.hu-nak arról is beszélt, hogy már elég sokszor kikezdték a személyét, hiszen nem most állt bele először közéleti kérdésekbe.

„Régóta nyilvánosan vállalom, hogy ellene vagyok az etnikai kisebbségekkel, az LMBTQ-közösséggel vagy a nőkkel szembeni hátrányos megkülönböztetésnek. Nekik az úgynevezett normális többség folyamatosan beszól, ez egy tarthatatlan dolog”.

Szerinte: "Nem annak kell nekimenni, aki a társadalmi problémákról, például a szegénységről beszél, hanem annak, akinek ezen problémák megoldása lenne a feladata, de nem teszi. Például azoknak a politikusoknak, akiknek egy ilyen gazdasági helyzetben emelik a fizetését, akik luxusjachtokon nyaralnak, vagy akik százmilliós órákban és sportkocsikban mutatkoznak”.

 

www.szeretlekmagyarorszag.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux