Ugrás a tartalomra
x

Szexuális zaklatás miatt jelentheti fel Molnár Áron az usánkás férfit, aki megfogta a fenekét a Pride-on

„Hát, te buzi vagy, nem? Te szereted az ilyet, nem?” – ezt Mondta Molnár Áron szerint neki Budaházy Edda férje, miután megfogta a fenekét szombaton. A férfi usánkában balhézott a Budapest Pride zárórendezvényén, ahol a Szabadság téri színpad mögé is bejutott.

A noÁr alapítójaként is ismert színész a Blikknek mesélte el, mire emlékszik a szombati balhéból. Szerinte a buzizó férfi már azelőtt is gyanúsan viselkedett, mielőtt hozzáért volna, és azt hazudta, hogy a 444 videósa. Molnár úgy emlékszik, hogy hiába szólította fel távozásra, a férfi célba vette a színpadot, fel akart menni, ebben a színész akadályozta meg.

„Akkor elment a színpad elé és elkezdte azt kiabálni, hogy »A noÁrka megfogta a pöcsömet!« Ez annyira zavarba ejtően primitív volt, hogy erre mindenki lefagyott. Én mondtam a szervezőknek, hogy azonnal hívjanak rendőrt. A rendőrök meg is jelentek a kordonnál, de nem jöttek be a fickóért. Nekem integettek, hogy hozzam ki. Nevetséges helyzet volt, de így tettem, megfordítottam az úriembert és elindítottam kifelé, a kordonnál nem akaródzott kimenni, így ott egy kicsit erélyesebben helyeztem irányba” - foglalta össze a Molnár, aki kijelentette, hogy a fentékfogás szexuális zaklatásnak minősül, és mivel a történteknek szemtanúi is voltak, a színész fontolgatja, hogy feljelenti az usánkás balhézót.

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux