Ugrás a tartalomra
x

Meleg fia esküvőjén bulizott az azonos neműek házasságát elítélő politikus

Glenn Thompson kongresszusi képviselő részt vett meleg fia esküvőjén, három nappal azután, hogy az amerikai képviselőházban ellenezte az azonos neműek házasságának védelmét szövetségi törvénybe foglaló törvényjavaslatot – írja a CNN.

Thompson irodája közleményben tudatta, hogy a pennsylvaniai képviselő és felesége „izgatottan” vett részt az esküvőn, és „nagyon boldogok”, hogy új vejüket üdvözölhetik a családban. Az NBC News számolt be először arról, hogy Thompson részt vett fia esküvőjén, miután múlt kedden „a házasság tiszteletben tartásáról szóló törvény” ellen szavazott.

Thompson egyike volt annak a 157 képviselőházi republikánusnak, akik ellenezték a törvényt, amely országszerte kodifikálná az azonos neműek közötti házasságkötés jogát. Thompson irodája nem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért döntött úgy, hogy az intézkedés ellen szavaz, amelyet most a szenátus tárgyal, ahol 10 republikánusra van szükség az obstrukció leküzdéséhez.

Korábban a tervezettel egyet nem értők azt mondták, a törvényjavaslat egy kommunikációs trükk volt a kongresszusi demokraták részéről, akik nem foglalkoznak a történelmi inflációval és a benzinkutakon, élelmiszerboltokban kilövő árakkal – emlékeztet a CNN.

 

index.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux