Ugrás a tartalomra
x

Molnár Áron heteroként is kiáll a Pride mellett: „Egy olyan országban szeretnénk élni, ahol minden nap Pride-nap van”

Molnár Áron aktivistaként sokszor áll ki olyan ügyek mellett, amelyek megosztónak számítanak hazánkban. Bátran vállalja a véleményét akkor is, amikor kevesen értenek egyet vele. Most ismét egy nemes cél érdekében szólalt fel, ugyanis a Pride Felvonulással kapcsolatban osztott meg néhány fontos gondolatot.

Molnár Áron szintén azok közé tartozik színész-aktivistaként, aki gondolkodásra és cselekvésre készteti a követőit, így nem csoda, hogy ő is megemlített néhány fontos dolgot a mai rendezvénnyel kapcsolatban. A noÁr Mozgalom alapítójaként ráadásul még azt is megosztotta, hogy aki szeretne, az vonulhat velük együtt majd a Pride-on.

"- Miért vonulok a Budapest Pride-on?A 2021-es Pride volt az első Pride-om. Édesapámnak is. Mind a ketten heteroszexuális férfiak vagyunk, de mégis mindig a világ legtermészetesebb dolga volt kiállni a nem heteroszexuális emberekért is. A Pride egy lehetőség arra, hogy egy napra láthassuk milyen lenne az az ország, ahol mindenki szabadon élhetne és szerethetne" - kezdte kifejteni a gondolatmenetét, majd hozzátette:

"Csodálatos és megható élmény volt életem első Pride-ja és nagyon boldog lennék, ha ezt minél többen élnék át. Így a saját élményünkből táplálkozva, meggyőződésből mondhatnánk ki azt, hogy egy olyan országban szeretnénk élni, ahol minden nap Pride nap van, ahol mindenki szabadon él és szeret az év minden napján"
- emelte ki Áron a legújabb Instagram bejegyzésében.

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux